غذا هرچه برشتهتر كمكالريتر
برشته كردن موادغذايي باعث كاهش كالري موجود در آن شده و مصرف آن باعث افزايش وزن نميشود.
دكتراسماعيلي فوق تخصص گوارش می گوید: «برشته كردن موادغذايي باعث كاهش كالري موجود در آن شده و مصرف آن باعث افزايش وزن نميشود.» او با اشاره به اين نكته كه قسمتهاي سياه و سوخته غذاهاي كباب شده ميتواند عامل ايجاد سرطان شود توصيه كرد از مصرف اين قسمتها خودداري كنيد و فقط بخشهايي كه كاملا برشته شدهاند ولي تغيير رنگ به سياهي ندارند را مصرف كنيد. بايد اضافه كرد، سبزيهاي تازه با حرارت ديدن، ويتامينها و آنتياكسيدانهاي خود را از دست ميدهند و ديگر ارزش غذايي بالايي ندارند. كباب كردن، بخار پز كردن و آب پز كردن بهترين شيوه پخت موادغذايي است كه مصرف آن توصيه ميشود زيرا از روغنهاي اشباع و... در آن خبري نيست. بدترين اشتباهي كه ممكن است صورت بگيرد اين است كه سرخ كردن در روغن زياد با برشته كردن روي شعله گاز جا به جا گرفته شود. استفاده از روغن با حرارت بالا يكي از عوامل زمينهساز سرطان سيستم گوارش است كه ثابت شده. توجه داشته باشيد برشته كردن بدون روغن ميتواند در كاهش وزن به شما كمك كند.
پ
ارسال نظر