خوراکی های چربی سوز را بشناسید
برخی از مواد خوراکی دارای تاثیرات بالای گرمازایی از طریق فرایندهای فیزیولوژیکی هستند، از اینرو شما می توانید با خوردن آنها، کالری بسوزانید.
تمامی انواع غلات
بدن شما در زمان تجزیه تمام مواد خوراکی (مخصوصاً مواد خوراکی غنی از فیبر نظیر جو و برنج) در مقایسه با مواد غذایی فرآوری شده، دو برابر کالری می سوزاند.
گوشت های کم چربی
پروتئین حاوی تاثیر بالای گرمازایی است: بدن شما در حین هضم غذای حاوی پروئین، حدود ۳۰ درصد کالری می سوزاند؛ بدین ترتیب بدن برای هضم سینه مرغ حاوی ۳۰۰ کالری، ۹۰ کالری انرژی می سوزاند.
محصولات لبنی کم چرب
این محصولات لبنی غنی از کلسیم و ویتامین D، به حفظ و ساخت ماهیچه کمک می کنند که مسلماً در حفظ متابولیسم قوی هم نقش موثری دارند.
چای سبز
طبق گزارش «مجله تغذیه بالینی آمریکا»، نوشیدن چهار فنجان چای سبز در روز به افراد کمک می کند تا در حدود نیم کیلو در طول هشت هفته وزن کم کنند. EGCG، عصاره چای سبز است. این ترکیب موجود در جوشانده چای سبز به طور موقت موجب تسریع روند متابولیسم بعد از هر بار نوشیدن آن می شود.
عدس
یک فنجان عدس، ۳۵ درصد از آهن مورد نیاز روزانه بدن ما را تامین می کند. در حدود ۲۰ درصد افراد با کمبود آهن روبرو هستند.کمبود یک ماده غذایی موجب کُند شدن روند متابولیسم می شود، چراکه بدن ما برای انجام یک عملکرد مناسب با کمبود مواد مغذی روبروست.
فلفل قرمز تند و آتشین
«کاپسیسن»، ترکیب موجود در فلفل که موجب تندی آن می شود، بدن شما را گرم می کند و همین مسئله باعث می شود که شما کالری بیشتری بسوزانید. خوردن فلفل به هر شکلی اعم از خام، پخته، خشک شده یا پودری برای شما مفید است. به سوپ، تخم مرغ و گوشت، کمی پودر فلفل قرمز یا سس تند اضافه کرده و بعد میل کنید.
ارسال نظر