۹۵۴۳۲
۷ نظر
۵۰۰۹
۷ نظر
۵۰۰۹
پ

چهار ایرانی کاملاً اورجینال! +عکس

چهار نانِ ایرانی: بربری، لواش، سنگک و تافتون.

شهرفرنگ: چهار نانِ ایرانی: بربری، لواش، سنگک و تافتون.

بربری

در اواخر دوران قاجار چند بربر پخت این نان را در تهران آغاز کردند و آن را رواج دادند. طعم و بوی ویژه این نان ناشی از استفاده از ترکیب آب و مقدار کمی جوش شیرین است که پیش از پخت بوسیله نانوا روی خمیر نان مالیده می‌شود.

چهار ایرانی کاملاً اورجینال! +عکس

چهار ایرانی کاملاً اورجینال! +عکس

چهار ایرانی کاملاً اورجینال! +عکس

چهار ایرانی کاملاً اورجینال! +عکس

چهار ایرانی کاملاً اورجینال! +عکس

چهار ایرانی کاملاً اورجینال! +عکس

چهار ایرانی کاملاً اورجینال! +عکس

چهار ایرانی کاملاً اورجینال! +عکس

چهار ایرانی کاملاً اورجینال! +عکس

لواش

نان لواش، نان نازک تردی است که از خمیر فطیر یا خمیر کم ورآمده پخته می‌شود. این نان را نان تنوری هم می‌گویند. نانی که از همان خمیر ساخته شده ولی بسیار نازک باشد، نان خانگی می‌نامند که پس از پخت بسیار نازک می شود.

چهار ایرانی کاملاً اورجینال! +عکس

چهار ایرانی کاملاً اورجینال! +عکس

چهار ایرانی کاملاً اورجینال! +عکس

چهار ایرانی کاملاً اورجینال! +عکس

سنگک

سنگک را روی سنگ‌ریزه‌های گرم می‌پزند و از آرد سبوس‌دار درست می‌شود.

چهار ایرانی کاملاً اورجینال! +عکس

چهار ایرانی کاملاً اورجینال! +عکس

چهار ایرانی کاملاً اورجینال! +عکس

چهار ایرانی کاملاً اورجینال! +عکس

چهار ایرانی کاملاً اورجینال! +عکس

چهار ایرانی کاملاً اورجینال! +عکس

چهار ایرانی کاملاً اورجینال! +عکس

چهار ایرانی کاملاً اورجینال! +عکس

چهار ایرانی کاملاً اورجینال! +عکس

تافتون

تافتون نان تردی است که از خمیر فطیر یا خمیر کم ورآمده پخته می‌شود.

چهار ایرانی کاملاً اورجینال! +عکس

چهار ایرانی کاملاً اورجینال! +عکس

چهار ایرانی کاملاً اورجینال! +عکس

چهار ایرانی کاملاً اورجینال! +عکس

چهار ایرانی کاملاً اورجینال! +عکس
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    خخخ چه تیتری؟!
    کی گفته اون نون آخریه تافتونه؟!
    پس معلومه شما تافتون نخوردی

  • بدون نام

    گشنمون شد،زنده باد نونای اصیل ایرانی

  • بدون نام

    فعلا که لواشمونو ارمنستان به نام خودش زد .
    درود به غیرت نداشته ی مملکت داران

    پاسخ ها

    • علی

      آخه نون که دیگه اصیل وغیر اصیل نداره!فقط سنگک خیلی قدیمیه . لواش واقعن قدمتش به ارمنستان و قفقاز برمیگرده!اونها قدیم !جزء کشور ایران بودن !غیرت اینجا معنی نداره

    • بدون نام

      تو دنیا که فقط ما لواش نداریم، کشورای زیادی هستن که نون لواش دارن و خیلی سال پیش هم داشتنش

  • سلمانی

    می فرمودید که سنگک اختراع شیخ بهایی بوده بد نبیده بید!

  • بدون نام

    بربری اورجینال ایران نیست نانی قفقازی است. تنها نان اصیل ایرانی سنگک است.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج