چهار ایرانی کاملاً اورجینال! +عکس
چهار نانِ ایرانی: بربری، لواش، سنگک و تافتون.
شهرفرنگ: چهار نانِ ایرانی: بربری، لواش، سنگک و تافتون.
بربری
در اواخر دوران قاجار چند بربر پخت این نان را در تهران آغاز کردند و آن را رواج دادند. طعم و بوی ویژه این نان ناشی از استفاده از ترکیب آب و مقدار کمی جوش شیرین است که پیش از پخت بوسیله نانوا روی خمیر نان مالیده میشود.
لواش
نان لواش، نان نازک تردی است که از خمیر فطیر یا خمیر کم ورآمده پخته میشود. این نان را نان تنوری هم میگویند. نانی که از همان خمیر ساخته شده ولی بسیار نازک باشد، نان خانگی مینامند که پس از پخت بسیار نازک می شود.
سنگک
سنگک را روی سنگریزههای گرم میپزند و از آرد سبوسدار درست میشود.
تافتون
تافتون نان تردی است که از خمیر فطیر یا خمیر کم ورآمده پخته میشود.
بربری
در اواخر دوران قاجار چند بربر پخت این نان را در تهران آغاز کردند و آن را رواج دادند. طعم و بوی ویژه این نان ناشی از استفاده از ترکیب آب و مقدار کمی جوش شیرین است که پیش از پخت بوسیله نانوا روی خمیر نان مالیده میشود.
لواش
نان لواش، نان نازک تردی است که از خمیر فطیر یا خمیر کم ورآمده پخته میشود. این نان را نان تنوری هم میگویند. نانی که از همان خمیر ساخته شده ولی بسیار نازک باشد، نان خانگی مینامند که پس از پخت بسیار نازک می شود.
سنگک
سنگک را روی سنگریزههای گرم میپزند و از آرد سبوسدار درست میشود.
تافتون
تافتون نان تردی است که از خمیر فطیر یا خمیر کم ورآمده پخته میشود.
پ
نظر کاربران
خخخ چه تیتری؟!
کی گفته اون نون آخریه تافتونه؟!
پس معلومه شما تافتون نخوردی
گشنمون شد،زنده باد نونای اصیل ایرانی
فعلا که لواشمونو ارمنستان به نام خودش زد .
درود به غیرت نداشته ی مملکت داران
پاسخ ها
آخه نون که دیگه اصیل وغیر اصیل نداره!فقط سنگک خیلی قدیمیه . لواش واقعن قدمتش به ارمنستان و قفقاز برمیگرده!اونها قدیم !جزء کشور ایران بودن !غیرت اینجا معنی نداره
تو دنیا که فقط ما لواش نداریم، کشورای زیادی هستن که نون لواش دارن و خیلی سال پیش هم داشتنش
می فرمودید که سنگک اختراع شیخ بهایی بوده بد نبیده بید!
بربری اورجینال ایران نیست نانی قفقازی است. تنها نان اصیل ایرانی سنگک است.