۳۶۱۵۹۹
۵۰۴۵
۵۰۴۵
پ

سفر به «ماه» با تا کردن کاغذ!

زمانی که در کودکی کاردستی درست می‌کردیم، به خوبی می‌دانستیم که وقتی کاغذ را یک بار، دو بار، سه بار و چهار بار تا می کنیم، بعد از آن تا کردن کاغذ چقدر سخت می‌شود.

وب سایت فرادید: زمانی که در کودکی کاردستی درست می‌کردیم، به خوبی می‌دانستیم که وقتی کاغذ را یک بار، دو بار، سه بار و چهار بار تا می کنیم، بعد از آن تا کردن کاغذ چقدر سخت می‌شود. قطر کاغذ با تا کردن آن به صورت نمایی افزایش می‌کند و به یکباره چندین و چند برابر می‌شود.
جالب است که تنها با چند تای بیشتر می‌توانیم قطر کاغذ را به اندازه‌هایی برسانیم که ممکن است باورتان نشود. قطری به اندازه‌ی قد یک انسان، برجی بلند، ارتفاع یک ماهواره و حتی فاصله تا ماه! برای رسیدن به ماهواره‌ها کافیست که چیزی در حدود ۴۰ بار کاغذ را تا بزنیم.
ویدیوی جالبی که در این باره توضیح می‌دهد را ببینید:

در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.
سفر به
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج