از همبرگرفروشی تا قله موفقیت
مک دونالد؛ کمپانی ستاره سازی
استخدام در رستوران های زنجیره ای مک دونالد گزینه بدی برای شغل اول نیست. شاید برای شما قابل باور نباشد تعدادی از موفق ترین انسان ها در عرصه های مختلف شغلی، کارشان را از مک دونالد شروع کرده و کم کم پله های ترقی را پیموده اند و به بزرگ ترین ها در حرفه خود تبدیل شده اند.
ریچل مک آدامز: این هنرپیشه کانادایی نامزد دریافت جایزه اسکار برای فیلم اسپات لایت، برای سه سال در تابستان ها موقع فراغت از تحصیل در مک دونالد کار می کرده. خودش که می -گوید اصلا کارمند خوبی برای مک دونالد نبوده: «اصلا نمی دانم برای چی من را نگه داشته بودند. همیشه در هپروت بودم. فکر می کنم فقط صدایم برای خوشامدگویی به مشتریان خوب بود و تنها کارم خوشامدگویی به آنها بود.»
شارون استون: این هنرپیشه، تهیه کننده و مدل آمریکایی هم زمانی از کارکنان این فست فود زنجیره ای بوده. او در 19 سالگی و قبل از وارد شدن به دنیای مدلینگ در یکی از شعبات مک دونالد در پنسیلوانیا همبرگر پشت و رو می کرده.
اندی کارد: او رییس کارکنان جورج بوش، رییس جمهور آمریکا و کسی بود که خبر حملات تروریستی 11 سپتامبر را به اطلاع بوش رساند. این مقام ارشد سیاسی هم زمانی مدیر یکی از رستوران های مک دونالد بوده است. او می گوید: «همیشه با خودم فکر می کردم در مک دونالد همه در یک سطح هستند. پولدار و فقیر، سفید و سیاه در کنار هم در یک صف می ایستند و در کنار هم یک غذا را می خورند.».
کارلس لوییس: یکی از اسطوره های دو و میدانی جهان هم موفقیت هایش را مدیون کار در مک دونالد می داند. این دونده آمریکایی که 10 مدال المپیک شامل 9 مدال طلا را در کارنامه افتخاراتش دارد، می گوید: «در مک دونالد بود که اهمیت زمان را یاد گرفتم. نباید اجازه می دادم سیب زمینی ها سرد شوند. در میدان مسابقه هم اگر چندصدم ثانیه معطل می کردم هرگز مدال طلا نمی گرفتم.»
پل رایان: سخنگوی فعلی کنگره آمریکا هم زمانی از کارکنان دون پایه مک دونالد بوده. او با به یادآوردن آن دوران می گوید: «مدیر رستوران تشخیص داده بود من توانایی اجتماعی کافی برای نشستن پشت صندوق را ندارم اما حالا سخنگوی کنگره هستم. زمانی که 16 سالم بود در مک دونالد همبرگر پشت و رو می کردم، ظرف ها را داخل ماشین های ظرفشویی غول پیکر می گذاشتم و منتظر می شدم تا میزها را تمیز کنم اما می دانستم همیشه در این وضعیت نخواهم ماند».
شانیا تواین: او قبل از آنکه پا به عرصه خوانندگی بگذارد و به یکی از ستاره های دنیای موسیقی پاپ و کانتری تبدیل شود در اونتاریو در یکی از شعب مک دونالد کار می کرد.
استار جونز: این وکیل، روزنامه نگار، نویسنده، مجری تلویزیونی و طراح مد قبل از عروسی یک میلیون دلاری اش، در مک دونالد سیب زمینی سرخ می کرد و مدتی هم صندوق دار بود.
جیمز فرانکو: این هنرپیشه ۳۸ ساله آمریکایی که جایزه گلدن گلوب را به خاطر بهترین بازیگر مرد در «زندگی نامه جیمز دین» از آن خود کرده و نامزد دریافت اسکار شده هنوز هم به نیکی از دوران حضورش در مک دونالد صحبت می کند. زمانی که ۱۹ سال داشت از دانشگاه UCLA اخراج و برای سه ماه در این رستوران مشغول به کار شد. او می گوید: «همه آنچه می دانم این است که هر زمان به مک دونالد نیاز داشتم در کنارم بود. وقتی هیچ کس نبود مک دونالد را داشتم.»
جیمز دارسی: این بازیگر بریتانیایی زمانی در مک دونالد کار می کرده. البته خیلی خوش شانس بوده که زنده مانده است چرا که در جریان یک گروگانگیری در شعب این رستوران فردی مسلح روی او اسلحه کشیده است.
جو کرنن: این سیاستمدار آمریکایی که برای دو سال فرماندار ایندیانا بود در سال ۱۹۶۸ قبل از اینکه از دانشگاه نوتردام فارغ التحصیل شود و به نیروی دریایی بپیوندد در این فست فود محبوب کار می کرد.
ایندی مک دوول: این بازیگر آمریکایی در کارولینای جنوبی در شعبه ای از مک دونالد کار می کرده است. او می گوید تجربه ای که در هنگام کار در این رستوران به دست آورده به او در بازیگری هایش کمک بسیاری کرده است. او می گوید: «محیط بسیار خوبی برای کار کردن بود، کار گروهی را در آنجا یاد گرفتم.»
مارسیا فودج: داشتن یک صندلی در کنگره آمریکا با نشستن پشت صندوق رستوران مک دونالد کاملا متفاوت به نظر می رسد اما برای مارسیا فودج، نماینده اوهایو در کنگره آمریکا این دو شغل شباهت های بسیاری دارد. او که خودش زمانی در مک دونالد کار می کرده، می گوید: «در هر دو شغل شما با مردم سر و کار دارید. باید آنها را در یک پروسه راهنمایی کنید، اگر اشتباهی رخ داد باید از مردم عذرخواهی کنید. پس می بینید خیلی هم با هم فرقی ندارند».
نظر کاربران
جالب بود