۹۱۳۶۰
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

پروین به دیدن فیلم دخترش در جشنواره رفت

سرپرست باشگاه پرسپولیس بعد از ظهر امروز برای دیدن یکی از فیلم‌های فجر که در آن دخترش اجرای نقش ‌کرده به برج میلاد رفت.

خبرگزاری فارس: علی پروین سرپرست باشگاه پرسپولیس بعد از ظهر امروز برای دیدن یکی از فیلم‌های فجر که دخترش در آن ایفای نقش کرده به برج میلاد رفت و با سوالات متعدد مردم روبه‌رو شد.

پروین خطاب به این هواداران که از او در مورد وضعیت پرسپولیس در برج میلاد سوال می‌کردند گفت: من امروز آمده‌ام فیلم دخترم را ببینم و خواهش می‌کنم درباره پرسپولیس بعداً در خدمت شما هستم و الان موقع سوال کردن در این زمینه نیست. بالاخره خوشحالم که دخترم توانسته در یک فیلم ایفای نقش کند و امیدوارم بتواند مثل پدرش موفق باشد.
360 میلیون درآمد سالانه؟! بیا بهت بگم چطوری!
360 میلیون درآمد سالانه؟! بیا بهت بگم چطوری!
با هوش مصنوعی میتونی ماهانه 30 میلیون درآمد داشته باشی، فرقی نمی‌کنه دانشجویی، کارمندی، خونه‌داری یا هرچی! ابزارهای هوش مصنوعی رو یاد بگیر و زندگیت رو عوض کن!
ثبت نام رایگان

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج