۷۹۹۸۱
۲ نظر
۵۰۰۶
۲ نظر
۵۰۰۶
پ

خلعتبری: قواره اسدی به پرسپولیس نمیخورد!

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس واکنشی تند به اظهارات اخیر کاپیتان تراکتورسازی داشت.

تسنیم: محمدرضا خلعتبری در مورد بازی روز جمعه پرسپولیس و ذوب‌آهن گفت: در این مسابقه محکوم به پیروزی هستیم و باید هر طور که شده ۳ امتیاز را کسب کنیم، چون اگر به پیروزی نرسیم شرایط‌مان سخت‌تر خواهد شد.

وی ادامه داد: ذوب‌آهن تیم پرقدرت و جوانی است که کادر فنی خوبی در اختیار دارد و مسلماً بازی سختی در پیش داریم ولی ما پرسپولیس هستیم و باید در خانه حتماً پیروز شویم.

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس در واکنش به اظهارات مرتضی اسدی علیه پرسپولیس اظهار داشت: اسدی در حدواندازه‌ها و قدوقواره پرسپولیس نیست که در مورد تیم ما صحبت می‌کند. اسدی بهتر است به فکر تیم خودش باشد، چون دیدارهای سختی از لیگ برتر باقی مانده است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    شما تا حالا در آینه خودت را دیدی ؟ قد و قواره شما چه از لحاظ جسمی و چه از لحاظ شخصیتی حداقل 40، 50 سانت از اسدی کوتاه تره

  • ماندانا

    اسدی ریزتر از این حرفهاست.در حد موجودات تک سلولی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج