خطر شکست فاصلهگذاری اجتماعی در مترو و اتوبوس
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، اصلیترین نگرانی موجود پیرامون شیوع کرونا در پایتخت در روزهای پس از بازگشایی واحدهای صنفی را، شکسته شدن طرح فاصله اجتماع دانست.
خبرگزاری مهر: رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، اصلیترین نگرانی موجود پیرامون شیوع کرونا در پایتخت در روزهای پس از بازگشایی واحدهای صنفی را، شکسته شدن طرح فاصله اجتماع دانست.
رضا کرمی محمدی، با اشاره به برگزاری جلسه مجازی کارگروههای ستاد مقابله با کرونا در شهرداری تهران اظهار کرد: پس از بازگشت شرایط عادی کسب و کار در شهر تهران، موضوع شیوع بیماری کرونا در شبکه حمل و نقل عمومی شهر تهران در کانون توجه قرار گرفت و در این خصوص نگرانیهای جدی وجود دارد که به همین دلیل نیز در جلسه امروز به این موضوع پرداخته شد و راهکارهای مقابله با شیوع کرونا در شبکه حمل و نقل شهری مورد بررسی قرار گرفت.
وی ادامه داد: طبق گزارشهای دریافتی پس از بازگشایی فعالیت صنوف و خروج تدریجی از قرنطینه، نخستین مخاطره موجود شیوع این بیماری در شبکههای مترو و اتوبوس و تاکسیرانی شهر تهران است. به همین دلیل دکتر شهاب الدین کرمانشاهی عضو مرکز تحقیقات راه و حمل و نقل دانشگاه تهران راهکارهایی برای مقابله با شیوع کرونا در حمل و نقل عمومی شهری ارائه کردند.
کرمی محمدی با اشاره به مشاهدات دو روز گذشته از ازدحام در برخی خطوط مترو و خطوط حمل و نقل بی آر تی گفت: در این جلسه تاکید شد که این موضوع میتواند موضوع تداوم فاصله اجتماعی را به خطر بیاندازد و باید با اتخاذ تمهیداتی از سوی دولت همچون شناور سازی ساعت کار ادارات، توزیع ساعت کاری مشاغل، تشکیل جلسات کمیته حمل و نقل همگانی برای رصد و راهکار یابی و… نسبت به پیشگیری از به خطر افتادن طرح فاصله اجتماعی اقدام کرد.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران عمده ترین نگرانی موجود را پس از بازگشایی واحدهای صنفی، شکسته شدن طرح فاصله اجتماعی در نتیجه ازدحام شبکه حمل و نقل عمومی برشمرد و گفت: به هیچ وجه نباید اجازه داد فاصله اجتماعی با تراکم رو به ازدیاد در خطوط مترو و اتوبوسرانی شهر تهران شکسته شود. از همین رو باید کمیته حمل و نقل شهرداری تهران تمامی تلاش خود را معطوف به ارائه راهکارهای عملیاتی برای برخورد با این موضوع کند.
نظر کاربران
از 15 فروردین، الان 19روز میگذره، وضعیت مترو، اتوبوس، پیاده رو، شلوغی ادارات و.... واقعا نگران کننده است. اینکه زندگی را نمیشه تعطیل کرد، کار درستی است، اما کافی بود نهایتا 3ماه، دولت سرکیسه را شل میکرد و عین خیلی از ملت ها، به مردم خرج این مدت را میداد و این بیماری را نابود می کردیم اما از ترس اینکه نخواد پولی به ملت بده، با عجله، کسب و کار و تردد، آغاز شد. 41سال به مردم چیزی ندادید، فقط 3ماه به مردم کمک می کردید.
اصلأ هم عجیب نیست و قابل انتظار نیز هست ، شروع سریع و زودهنگام مشاغل همین عواقب رو خواهد داشت
حقمونه کرونا بگیریم وقتی دولت خیلی زود کارخانه ها رو باز میکنه و رعایت فاصله نمیکنند همینه دیگه