تراکم کرونا در محلات فقیرنشین برخی شهرها
نماینده ویژه وزیر بهداشت و ناظر بر اجرای طرح بسیج ملی مبارزه با بیماری کرونا با بیان اینکه در برخی از شهرهای کشور، تراکم موارد ابتلا به کرونا در مناطقی است که عمدتا افراد فقیر و پایینتر از متوسط در آنجا ساکن هستند، گفت: بر همین اساس علاوه بر بستههای کمکی که دولت برای این اقشار در نظر گرفته است، خیرین هم میتوانند در این حوزه ورود کنند.
خبرگزاری ایسنا: نماینده ویژه وزیر بهداشت و ناظر بر اجرای طرح بسیج ملی مبارزه با بیماری کرونا با بیان اینکه در برخی از شهرهای کشور، تراکم موارد ابتلا به کرونا در مناطقی است که عمدتا افراد فقیر و پایینتر از متوسط در آنجا ساکن هستند، گفت: بر همین اساس علاوه بر بستههای کمکی که دولت برای این اقشار در نظر گرفته است، خیرین هم میتوانند در این حوزه ورود کنند.
دکتر ایرج حریرچی که عازم سفر به استانهای شمال غربی کشور جهت بررسی وضعیت بیماری کووید-۱۹ در این استانها است، افزود: در برخی از شهرهای کشور، تراکم موارد ابتلا به کرونا در مناطقی است که از نظر اقتصادی عمدتا افراد فقیر و پایینتر از متوسط در آنجا ساکن هستند، همچنین عمدتا تعداد خانهها نیز تراکم بالاتری در این مناطق داشته و در محیط اینگونه مناطق هم مردم در نانواییها و محل با تراکم بیشتری حضور دارند.
وی افزود: این موضوع نشان میدهد که اقدامات باید بر این نوع محلاتی که تراکم بیشتری دارند، متمرکز شود که اقداماتی در حال انجام است. از طرفی باید توجه کرد که این افراد و سطوح اجتماعی معمولا در خانه هم امکان ایزولاسیون و جداسازی ندارند و ممکن است خانواده خودشان را هم به کرونا مبتلا کنند.
وی ادامه داد: بر همین اساس مراکز مراقبتهای تنفسی و نقاهتگاههایی ایجاد شده تا برای کسانیکه لازم نیست خدمات بیمارستانی دریافت کنند، اما باید از سایر اعضای خانواده جدا شوند و امکان جداسازی در منزل هم برایشان وجود ندارد، در این مراکز نگهداری شوند.
حریرچی با بیان اینکه بنابراین مناطق و محلات محروم در شهرها باید مورد توجه بیشتری قرار گیرند، گفت: در عین حال این افراد هم میتوانند از نقاهتگاههایی که ایجاد شده، استفاده کنند.
وی تاکید کرد: در عین حال علاوه بر بستههای کمکی که دولت برای این اقشار در نظر گرفته است، خیرین هم میتوانند در این حوزه ورود کرده و بر روی این اقشار کم درآمد تمرکز بیشتری کنند.
حریرچی همچنین گفت: نقاهتگاههای مراقبت از بیماران کرونایی که نیازی به بستری در بیمارستان ندارند، در شهرهایی که تراکم بیماری کووید-۱۹ بیشتر است، ایجاد شده است.
نظر کاربران
همین آقا مگه کرونا نگرفت چرا ا
داره فعالیت میکنه ها مگه نمیگن ۱۴روز-۱۴روز دیگه باید تحت نظر باشه ها
مردم به فقرا و محرومین کمک کنند ،،،صدقه خیلی از بلاها را دور می کند.........
پاسخ ها
نمیدونم فایده این دولت چیه که تو هر بلا و مصیبتی مردم باید آستین بالا بزنند؟؟!!!
فقرا چیزی برای از دست دادن ندارن.و احتیاجی به صدقه دادن نیست.مرگ با عزت بهتر ذلت پذیرفتن صدقه است