هوک: پیششرطی برای مذاکره با ایران را نمیپذیریم
نماینده ویژه آمریکا در امور ایران روز جمعه گفت که واشنگتن هیچ پیششرطی را برای آغاز مذاکرات با ایران نمیپذیرد.
خبرگزاری فارس: «برایان هوک» نماینده ویژه آمریکا در امور ایران روز جمعه گفت که واشنگتن هیچگونه پیششرطی را برای آغاز مذاکرات با ایران نمیپذیرد.
این مقام آمریکایی مدعی شد که این کشور نوک پیکان مبارزه با گروه تروریستی داعش در عراق است ادعایی که مقامات الحشدالشعبی عراق بارها آن را تکذیب کرده و شواهد و مدارک متعددی از کمک آمریکا به گروه تروریستی داعش را منتشر کردهاند.
نماینده آمریکا در امور ایران در ادامه گفت که به نظر میرسد واکنش ایران به ترور سردار سلیمانی به پایان رسیده است.
نیروی هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بامداد روز چهارشنبه پایگاه عینالاسد در عراق که محل استقرار نیروهای آمریکایی است را موشک باران کرد.
نظر کاربران
تو اول برادریتو ثابت کن بعداً بگو پیش شرط قبول نمیکنیم.
شتر در خواب بیند پنبه دانه
چه قد حرف های سیاستمداران آمریکا بی منطق هست
شایدتمام شده،امادرآخرالامرشمابایدهرچه زودترازمنطقه خاورمیانه وجودنحستون رابردارید برید.همه منطقه ازوجودشمانفرت داردونفرتش بیشترهم خواهدشد.
شماآمریکائیها ادب تنیشویدوکسی باید شماراسرجای خودبنشنند.
مگه قراره با شیطان بزرگ مذاکره بشه.
مردک کی از شما درخواست ملاقات کرده که پیش شرط بخواهی