۹۴۸۵۲۱
۷ نظر
۵۰۱۷
۷ نظر
۵۰۱۷
پ

هوک: پیش‌شرطی برای مذاکره با ایران را نمی‌پذیریم

نماینده ویژه آمریکا در امور ایران روز جمعه گفت که واشنگتن هیچ پیش‌شرطی را برای آغاز مذاکرات با ایران نمی‌پذیرد.

خبرگزاری فارس: «برایان هوک» نماینده ویژه آمریکا در امور ایران روز جمعه گفت که واشنگتن هیچگونه پیش‌شرطی را برای آغاز مذاکرات با ایران نمی‌پذیرد.

این مقام آمریکایی مدعی شد که این کشور نوک پیکان مبارزه با گروه تروریستی داعش در عراق است ادعایی که مقامات الحشدالشعبی عراق بارها آن را تکذیب کرده و شواهد و مدارک متعددی از کمک آمریکا به گروه تروریستی داعش را منتشر کرده‌اند.

هوک: پیش‌شرطی برای مذاکره با ایران را نمی‌پذیریم

نماینده آمریکا در امور ایران در ادامه گفت که به نظر می‌رسد واکنش ایران به ترور سردار سلیمانی به پایان رسیده است.

نیروی هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بامداد روز چهارشنبه پایگاه عین‌الاسد در عراق که محل استقرار نیروهای آمریکایی است را موشک باران کرد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
فقط با هوش مصنوعی سالی 360 میلیون درآمد داشته باش!
فقط با هوش مصنوعی سالی 360 میلیون درآمد داشته باش!
فرقی نمی‌کنه دانشجویی، کارمندی، خونه‌داری یا هرچی! ابزار‌های پولساز هوش مصنوعی رو رایگان یاد بگیر و کسب درآمد کن!
همین الان رایگان یاد بگیر!

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    تو اول برادریتو ثابت کن بعداً بگو پیش شرط قبول نمی‌کنیم.

  • بدون نام

    شتر در خواب بیند پنبه دانه

  • بدون نام

    چه قد حرف های سیاستمداران آمریکا بی منطق هست

  • f.m

    شایدتمام شده،امادرآخرالامرشمابایدهرچه زودترازمنطقه خاورمیانه وجودنحستون رابردارید برید.همه منطقه ازوجودشمانفرت داردونفرتش بیشترهم خواهدشد.

  • رحیم. شکری

    شماآمریکائیها ادب تنیشویدوکسی باید شماراسرجای خودبنشنند.

  • عباس گلدوست

    مگه قراره با شیطان بزرگ مذاکره بشه.

  • بهنام منطقی

    مردک کی از شما درخواست ملاقات کرده که پیش شرط بخواهی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج