ماجرای وحشتناک یک همسرکشی در استان گیلان
فرمانده انتظامی رضوانشهر از دستگیری عامل آتش سوزی عمدی خودرو در این شهرستان خبر داد.
صابریننیوز: فرمانده انتظامی رضوانشهر از دستگیری عامل آتش سوزی عمدی خودرو در این شهرستان خبر داد.
سرهنگ «حامد شادبهر» در تشریح این خبر اظهارداشت: در پی اعلام فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر آتشسوزی خودرو سواری در یکی از محلههای رضوانشهر، بررسی موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وی افزود: با حضور پلیس در محل، مشخص شد زنی حدودا ۴۰ساله به علت سوختگی شدید ناشی از حریق خودرو توسط عوامل اورژانس به مرکز درمانی منتقل شده است، اما با وجود تلاش کادر درمان مصدوم در بیمارستان جانباخته است.
فرمانده انتظامی شهرستان رضوانشهر با بیان اینکه در تحقیقات اولیه ماموران به شوهر این زن مشکوک شده و وی را با هماهنگی مرجع قضائی دستگیر کردند بیان داشت: متهم ۴۵ساله در تحقیقات پلیس به آتش زدن عمدی خودرو و قتل همسرش به علت اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
این مقام انتظامی افزود: متهم با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.
نظر کاربران
به کجاچنین شتابان کاش به جای نجات دادن جهان جان زنان بیگناه ایران رانجات بدهیدکه به بهانه ناموسی واختلاف های خانوادگی وقومی کشته نشن یاجلوی ازدواجهای کودک همسری گرفته شود تابعدازاین شاهدمرگهای مظلومانه این زنان بی پناه نباشیم
لابد به علت خیانت
از فقره
خیانتموجمیزند
خودکشی جوان هایشان زیادشده!
از کجا معلوم بی گناه بوده شاید زنه از مرده ظالمتر بوده