۹۰۱۷۷۰
۵ نظر
۵۰۱۴
۵ نظر
۵۰۱۴
پ

ظریف: مباحثه هیجان‌انگیزی در ISIS داشتیم

وزیر امور خارجه با بیان اینکه در سفر به مالزی تمرکز بر تقویت وحدت اسلامی و گسترش همکاری‌ها بود، گفت: در موسسه مطالعات راهبردی و بین‌المللی، مباحثه هیجان‌انگیزی داشتیم.

خبرگزاری مهر: محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در صفحه شخصی خود در توئیتر با ارائه گزارشی از برنامه‌های خود در مالزی در پایان دور اول سفر به آسیا نوشت: «در آخرین بخش دیدار از کشورهای آسیایی، در پوتراجایا با ماهاتیر محمد نخست وزیر و سیف الدین عبدالله وزیر امور خارجه مالزی دیدار کردم»

ظریف: مباحثه هیجان‌انگیزی در ISIS داشتیم

وی ادامه داد: همچنین در موسسه مطالعات راهبردی و بین‌المللی مالزی ISIS، مباحثه هیجان‌انگیزی داشتیم. تمرکز بر تقویت وحدت اسلامی و گسترش همکاری اقتصادی، اجتماعی و سیاسی بود. اخبار بیشتر، به زودی!

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ابراهیم برمکی

    من نمی دانم این دیدارهای شما نه تنها مشکل مردم ایران را حل نه کرد ولی روز به روز مشکلات ما بیشر می شود متاسفانه اکثریت مردم ایران روز به روز امید به زندگیشا کم تر میشود

  • بدون نام

    جای خیابانی خالی!!!!!!!!هیجان انگیز!!!!!!!

  • بدون نام

    مگه isis نام رسمی داعش نیست؟ یعنی ظریف با داعشی ها هم ارتباط داره و باهاشون روزهای خوشی را سپری میکنه؟

  • بدون نام

    نتیجه این مباحثه هیجان‌انگیز انگیز ، و رفت امد های پی در پی دیگر برای مردم و کشور چه بود ؟؟ گرانی خانمان سوز مایحتاج مردم ، بخاطر ، یا به بهانه تحریم ، بی ارزش شدن مغتضح پول ملی ، و صدها مشکل و معضل لاینحل دیگر ، !!! امثال شما ها به کدام اقدام مفید و سازنده خودتون افتخار میکنید ، تنها نتیجه این امدو رفتها ، تفریح برای خودت و تیره روزی برای کشور و مردم بوده ، چنان سرتان زیر برفه که واقعا وضع مملکت و مردم رو نمی‌دونید ، کاش شر همه تون کم میشد

  • بدون نام

    توی isis
    چه جای خوبی.....

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج