۹۰۰۵۳۲
۵۰۰۹
۵۰۰۹
پ

ادامه اعتراض کارگران هپکو در اراک

برای سومین روز پی در پی و از ساعتی پیش - دوشنبه ۴شهریور ماه - جمعی از کارگران هپکو با حضور در مقابل استانداری مرکزی در اعتراض به وضعیت این شرکت، رکود تولید و حقوق عقب افتاده شان تجمع کردند.

ایلنا: کارگران هپکو در ادامه اعتراض های خود نسبت به وضعیت این شرکت مقابل استانداری مرکزی اعتراض کردند.بر پایه این خبر کارگران هپکو که مدت‌هاست نسبت به شرایط کاری خود گله‌مندند اعتراض خود را در تجمع های کارگری به گوش مسئولان می‌رسانند اما اینکه مدیران کارخانه به مطالباتشان رسیگی می‌کنند یا خیر باید منتظر روزهای آینده ماند.

کارگران این شرکت روز گذشته نیز مقابل دفتر نمایندگان اراک در مجلس شورای اسلامی تجمع و خواستار رسیدگی به مشکلاتشان شدند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج