۸۴۴۸
۵۰۴۷
۵۰۴۷
پ

۶ ايراني در فرودگاه قاهره بازداشت شدند

اين افراد سعي داشتند تا با استفاده از پاسپورت‌هاي جعلي فرانسوي كه در تركيه با پرداخت مبلغ دو هزار دلار براي هر نفر خريداري كرده بودند، به انگليس سفر كنند.

مسوولان فرودگاه قاهره، شش ايراني را به دليل داشتن پاسپورت‌هاي تقلبي بازداشت كردند.

به گفته مقامات فرودگاه قاهره، اين افراد سعي داشتند تا با استفاده از پاسپورت‌هاي جعلي فرانسوي كه در تركيه با پرداخت مبلغ دو هزار دلار براي هر نفر خريداري كرده بودند، به انگليس سفر كنند.

مسوولان فرودگاه قاهره اعلام كرده‌اند، زمان بازرسي‌هاي نهايي پاسپورت‌هاي مسافران هواپيماي بي‌.ام.آي به مقصد لندن، مسوولان امنيتي فرودگاه به شش تن از مسافران با پاسپورت‌هاي فرانسوي مظنون شدند كه با بررسي آنها معلوم شد اين پاسپورت‌ها جعلي بوده است و عكس آنها به جاي صاحبان اصلي بر روي پاسپورت الصاق شده است.

آنها مي‌گويند كه اين افراد نهايتا اذعان كردند ايراني هستند و سعي داشتند كه به اين وسيله به اروپا بروند.

به گزارش روزنامه‌ي عربستاني الرياض، مسوولان فرودگاه بعد ازبررسي‌هاي انجام شده دريافتند كه اين افراد دو روز پيش با پرواز چارتر از تركيه به فرودگاه برج العرب رسيده بودند كه با بررسي چمدان‌ها، پاسپورت ايراني اين افراد كشف و به تركيه بازگردانده شدند.

منبع: ایسنا

باز نشر: مجله اینترنتی Bartarinha.ir

برترین مجله اینترنتی ایران


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج