پاداش مدیران بر اساس بهرهوری تعیین میشود
وکلای ملت در مصوبهای مقرر کردند که پرداخت هر گونه پاداش سالانه به اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل شرکتهای دولتی در سال آینده صرفاًَ بر اساس افزایش بهرهوری تعیین شود.
خبرگزاری مهر: مایندگان مجلس شورای اسلامی امروز(دوشنبه) در ادامه بررسی بخش هزینهای لایحه بودجه ۹۸، جزء ۳ بند الحاقی ۵ به تبصره ۲ را تصویب کردند.
بر اساس مصوبه مجلس، تمامی شرکتهای دولتی و مؤسسات موضوع ماده (۴) قانون محاسبات عمومی کشور و سایر شرکتهایی که بیش از پنجاهدرصد (۵۰%) سرمایه و سهام آنها منفرداً یا مشترکاً به وزارتخانهها، مؤسسات دولتی و شرکتهای دولتی تعلق داشته باشد و همچنین شرکتها و مؤسسات دولتی که شمول قوانین و مقررات عمومی به آنها مستلزم ذکر یا تصریح نام است از جمله شرکت ملی نفت ایران و شرکتهای تابعه و وابسته به وزارت نفت و شرکتهای تابعه آنها، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و شرکتهای تابعه، سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران و شرکتهای تابعه مکلفند:
۳-۱ صورت جلسات تصویب بودجه سال ۱۳۹۸ خود را حداکثر تا پانزدهم خردادماه سال ۱۳۹۸ برای أخذ تأییدیه از سازمان برنامه و بودجه کشور بر اساس ارقام مندرج در این قانون با رعایت مفاد دستورالعمل تهیه و تنظیم بودجه شرکتهای دولتی، بانکها و مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت (با تأکید بر ارائه بودجه تفصیلی) مربوط، ارائه کنند.
۳-۲ مجامع عمومی خود را با رعایت بند (و) تبصره (۲۰) این قانون برای تصویب صورتهای مالی ۱۳۹۷ حداکثر تا سی و یکم شهریورماه سال ۱۳۹۸ برگزار کنند و صورت جلسات مربوط را حداکثر تا سیام مهرماه سال ۱۳۹۸ به تأیید وزارت امور اقتصادی و دارایی برسانند.
۳-۳ صورت جلسات مجامع عمومی خود را پس از امضای رئیس مجمع عمومی به امضای رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور و وزیر امور اقتصادی و دارایی برسانند. هرگونه اقدام مغایر این رویه، تخلف محسوب میشود و صورت جلساتی که امضاهای مزبور را نداشته باشد، فاقد اعتبار قانونی خواهد بود.
۳-۴ در راستای افزایش بهرهوری در شرکتهای دولتی و استفاده بهینه از سرمایهها و نقدینگی توسط مدیریت شرکتهای دولتی، پرداخت هرگونه پاداش سالانه به اعضای هیأت مدیره و مدیرعامل شرکتهای دولتی در سال ۱۳۹۸، صرفاًَ بر اساس افزایش بهرهوری (افزایش سود، کاهش زیان انباشته، افزایش داراییهای جاری و ثابت، کاهش بدهیها اعم از بازپرداخت تسهیلات و سایر بدهیها) میباشد.
در غیر این صورت، هرگونه پرداخت پاداش به اعضای هیأت مدیره و مدیرعامل، در حکم تصرف غیرقانونی در وجوه و اموال دولتی محسوب میشود. در موارد استثنا که هرگونه کاهش یا افزایش موارد فوق خارج از اختیارات هیأت مدیره و مدیرعامل باشد، بعد از تأیید سازمان برنامه و بودجه کشور، پرداخت پاداش در چهارچوب قوانین مربوط امکانپذیر میباشد.
نظر کاربران
همین قانونها رو تصویب میکنن که باعث بی عدالتی و فساد در کشور میشن پاداش بهره وری یعنی چه
پاسخ ها
این پاداش ها پول تو جیبی آقازاده هم نمیشود!!
خوب ایجوری که همیشه یک چیزی هم بدهکار میشوند مثل خود روحانی که باید همه دارایی اش را بفروشه خرج ضرری که به کشور زده بکنه.
اگر واقعا بر اساس بهروه وری باشه مدیران ی چیزی هم باید به بیت المال بدهند.چون کارایی ندارند.
محاسبه بهروری در زمان ۶ ، ۱۲ ماهه اشتباه بوده و زمان ان به ۲۴ ماهه افزایش پیدا کند ، فشار به تجهیزات و عدم خرید کالاها و خدمات در دوره کوتاه باعث افزایش بهره وری کاذب در سیستم میگردد و جبران ان برای نفر بعدی سخت .
بایدیه چیزیم بدن
در مورد ذیل بند ۴_٣ که موارد استثناء را با تٵئید سازمان برنامه و بودجه اجازه میدهد، زمینه ساز سوء استفاده میشود! بعبارتی همین موارد استثنائات بلای جان است!
کدام بهره وری، بهره وری در گرانی؟ بهره وری در ایجاد صفوف گوشت مرغ و گوسفند؟ بهره وری در میزان اختلاسها و رانتها؟ تو 4 برابر شدن قیمت پراید؟ تو 4 برابر شدن قیمت ارز؟ تو چی آخه؟
پاداش بخورتوسرمسئولین که مردم بایدتوفقربه سربلند اوناپاداش یگیرن
مگر مدیر هم داریم؟
کلمه مدیر برای انسانهای باوجدان بکار میرود