بودجه نهادهای متولی فرهنگ ایثار و شهادت
اعتبارات هزینهای و تملک داراییهای سرمایهای سال ۹۸ «بنیاد شهید و امور ایثارگران»، «بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس» و «ستاد مرکزی راهیان نور» اعلام شد.
خبرگزاری ایسنا: اعتبارات هزینهای و تملک داراییهای سرمایهای سال ۹۸ «بنیاد شهید و امور ایثارگران»، «بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس» و «ستاد مرکزی راهیان نور» اعلام شد.
لایحه بودجه سال آینده که قرار بود ۱۵ آذر ماه به مجلس ارائه شود سرانجام بعد از انجام اصلاحاتی به ویژه در هزینهها امروز همزمان با چهارم دی ماه از سوی رئیس جمهوری به مجلس ارائه شد.
در این لایحه اعتبارات هزینهای و تملک داراییهای سرمایهای سال ۹۸ «بنیاد شهید و امور ایثارگران»، «بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس» و «ستاد مرکزی راهیان نور» نیز پیش بینی شده است.
بودجه بنیاد شهید
در این بین بودجه سال آینده بنیاد شهید و امور ایثار گران ۱۳ هزار و ۹۵۸ میلیارد تومان برآورد شده است. این مبلغ نسبت به سالهای ۹۶ و ۹۷ به ترتیب بیش از سه و دو هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.
همچنین قرار است به بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در سال جاری ۷۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان اختصاص یابد که این مبلغ نسبت به سال ۹۷ حدودا دو برابر رشد دارد.
بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس
در لایحه اعتبارات هزینهای و تملک داراییهای سرمایهای سال ۹۸ به راهیان نور ستاد مرکزی راهیان ۲۵ میلیارد تومان اختصاص یافته است. ستاد مرکزی راهیان نور نسبت به سال ۹۷ دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان افزایش بودجه دارد.
ستاد مرکزی راهیان نور
نظر کاربران
آخه این نهادهای فرهنگی چ کمکی به مردم کردن؟!!!!چ کاریشون باعث پیشرفت مملکت شده؟پول یکی از این نهاد هارا بدین ب آموزش و پرورش همه مشکلاتشون حل میشه
نوش جونشون من ایرانی برای شام شبم گیرهستم انوقت این همه بریزبشاش توی این مملکت هست
ای کاش پول مملکت رااینگونه حیف ومیل نمی شود برای دفترفلان کس وغیره پول کشور جای خرج می کنند گه هیچ حاصلی نه برای کشور ونه مردم داره تاکی باید چوب هراج به دارهای کشور زدای کاش پولی که برای نهادی مفت خور هزینه می شودگوشه ای از کشوررا آب می کرد ولی افسوس صدافسوس کارهای واجب تری درکشور هست تا پول کشور به دفترفلان کس وخیلی جاهای دیگر
پاسخ ها
مفت خور؟؟؟دست وپا وجواناشونو دادن وقتی تو داشتی تو خودت خرابی میکردی
بجز بنیاد شهید ان هم با شفافیت بقیه باید حذف شود
اینا خروجیشون چیه چرا نمایندگان اعتراض نمیکنن
ما آدم نمیشیم
و دیگر هیچ....!
خدا بده برکت. بودجه. جادها. که همیشه جان مردم می گیرند. چقدر افزایشداشته
به امید خدا تمام بودجه کشور باید برای ترویج شهادت مردم هزینه شود
باید بیشتر از اینا باشه... فرهنگ سازی... هزینه داره و باید هزینه کرد... فکر می کنید ماهواره فقط فرهنگ سازی میکنه... نه داداش... ما خودمون هزاران جوون داشتیم و داریم که باید شناخته بشن... اینا الگو هستن.
پاسخ ها
راست بگو .تو هم انجا استخدامی وپول مفت میگیری.
احسنت به شما