۶۵۵۳۵۱
۱۱ نظر
۵۲۲۹
۱۱ نظر
۵۲۲۹
پ

فیش های مدیریتی

مدیران دولتی و نهادهای رسمی کشور چقدر حقوق می‌گیرند؟

ده ها شغل و سمت دولتی و حکومتی وجود دارند که حقوقشان را از بیت المال می گیرند. این جا درآمد عده ای را آورده ایم که بیشترین «شایعات» درباره آن ها وجود دارد؛ از هیئت وزیران تا مدیران صدا و سیما، شنیده های ما را می خوانید.

هفته نامه همشهری جوان: ده ها شغل و سمت دولتی و حکومتی وجود دارند که حقوقشان را از بیت المال می گیرند. این جا درآمد عده ای را آورده ایم که بیشترین «شایعات» درباره آن ها وجود دارد؛ از هیئت وزیران تا مدیران صدا و سیما، شنیده های ما را می خوانید.

هیئت دولت
قبلا این جوری بود که وزرا حداکثر ۱۲ میلیون تومان حقوق می گرفتند اما به خاطر حضور در هیئت مدیره شرکت ها و گرفتن حق الجلسه این عدد متغیر بود. برای جلوگیری از این بی نظمی حالا سقف حقوق همه وزرا ثابت شده، بدون آپشن اضافه.

وزیران، ۲۴ میلیون تومان: طبق مصوبه مجلس در سال گذشته در فیش حقوقی وزیران حداکثر تا ۲۴ میلیون تومان نوشته می شود. البته این رقم به نسبت وزرا و کارشان تفاوت دارد و شخص رییس جمهور تعیین کننده رقم نهایی آن هاست. با توجه به سختی کار در تمام مدت شبانه روز و سفرهای متعدد، امکان دارد این عدد که سقف دریافتی است به وزرا تعلق بگیرد ولی به طور کل وزرا، اضافه کار نمی گیرند و مرخصی هم ندارند.

معاون وزیر، ۱۵-۱۶ میلیون تومان: این عدد هم بستگی به نوع وزارتخانه و توافقی که با وزیر انجام شده دارد. در وزارتخانه ای مثل ارتباطات اما معاون وزیر چنین رقمی دریافت می کند.

مدیران ارشد وزارتخانه ها، ۱۰ میلیون تومان: این ها همان مدیران کل هستند که بعد از معاون وزیر قرار دارند. کارشان مدیریت بر زیرمجموعه های وزارتخانه است.
مدیران دولتی و نهادهای رسمی کشور چقدر حقوق می گیرند؟
وزارت نفت
شایعات درباره حقوق های بالای وزارت نفت همیشه وجود داشته. به همین خاطر این وزارتخانه را جداگانه بررسی کرده ایم.

مدیران شرکت نفت در تهران، ۱۹ میلیون تومان: خود بیژن زنگنه، وزیر نفت گفته که سقف حقوق های پرداختی در مناطق نفت خیز جنوب کشور و تهران به صورت متفاوت تعیین شده و اکنون سقف خالص دریافتی تصویب شده برای تهران ۱۹ میلیون تومان است.

مدیران شرکت نفت در مناطق جنوب، ۲۴ میلیون تومان: دوری راه و سختی شرایط کار باعث شده مدیران شرکت نفت در جنوب و به قول معروف در مناطق عملیاتی، حقوق بیشتری دریافت کنند. این یعنی ۳۰ درصد بیشتر از کسانی که در تهران کار می کنند.

شهرداری
شهرداری یکی از جاهایی است که مدیران زیادی دارد و خیلی ها دوست دارند بدانند که چقدر حقوق می گیرند.

شهردار، ۷ تا ۱۵ میلیون تومان: کار شهرداری هم جزء کارهای بدون زمان است و همین پرمشغله بودن باعث شده حقوق شهردار تهران و شهرستان این مقدار باشد. البته این حقوق نسبت به دولتی ها، عدد درشتی نیست.

معاون شهردار، ۱۰ تا ۱۳ میلیون تومان: از نظر دریافتی تفاوت چندانی با خود شهردار ندارد اما حجم کاری اش شاید از خود شهردار هم بیشتر باشد. این عدد برای تهران است و شهرستان ها به نسبت کاهش پیدا می کند.

شهردار منطقه، ۱۱ میلیون تومان: برای برخی سمت ها حقوق ها طوری در نظر گرفته شده که افراد نیاز به درآمد دیگری نداشته باشند. یکی از این نقاط شهرداری هاست.

مدیر فرهنگسرا، ۴.۵ میلیون تومان: نسبت به خیلی از شغل ها مشغله بیشتری دارد.

صدا و سیما
یکی از پرهزینه ترین سازمان های کشور که بودجه اش نزدیک به ۱۸۰۰ میلیارد تومان بوده و همه معتقدند پول توی آن ریخته. بخشی از این بودجه زیاد صرف حقوق مدیران این سازمان می شود که به شرح زیر است.

معاونان سازمان ۸- ۱۰ میلیون تومان: میزان دریافتی خود رییس سازمان را کسی دقیق نمی داند اما معاون او حداکثر ۱۰ میلیون تومان دریافت می کند که شاید با پاداش و... هم همراه باشد.

مدیران شبکه، ۶- ۱۵ میلیون تومان: بسته به این که چه شبکه ای باشد و البته سابقه کار و سابقه ایثارگری، متغیر است. حالا این که کدام یک از مدیران شبکه ها سقف را می گیرد، معلوم نیست!

مدیران گروه، پنج میلیون تومان: مثلا فرض کنید مدیر گروه ورزش این قدر درآمد دارد، البته ممکن است چنین فردی از چند جای دیگر هم حقوق بگیرد.

نیروهای نظامی
یکی از سخت ترین و مهم ترین مناصف شغلی که احتمالا هیچ کس به حقوقشان ایراد نمی گیرد. نسبت به بعضی ها اما فرماندهان نظامی حقوق کمتری می گیرند.

سرتیپ ۲، ۵.۵ میلیون تومان: نکته ای که درباره نیروهای نظامی وجود دارد این است که ممکن است دو نفر با درجه یکسان حقوق متفاوت بگیرند. این تفاوت به علت جایگاه شغلی و جانبازی و... است.

سرتیپ تمام، هشت میلیون تومان: این حداکثر حقوقی است که به یک سرتیپ تمام داده می شود؛ کسی که احتمالا بیش از ۵۰ سال و کلی سابقه جنگ و جبهه دارد.

سرلشکر، ۱۰ میلیون تومان: انصافا برای سرداران نظامی با آن همه مسئولیت، حقوق زیادی است؟ کم هم هست!
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • احمد

    من کارمند یکی از ادارات کل استان مازندران هستم . به قول خنده بازار سازمان بوق ؟ با این امار و ارقام مردم رو مسخره نکنید . بعنوان یک کارشناس ساده حقوق و اضافه کار و متفرقه من با 16 سال سابقه کار ماهانه سه میلیون و 200 هست . محض نمونه مدیر قسمت ما ماهانه حقوق ومزایا و اضافه کار و حق مدیریت و ... حدودا ماهی 10 میلیون و معاونین رئیس دانشگاه بین 20 تا 0 میلیون در ماه دریافتی دارند . بماند که بعضی هاشون هیات علمی هستند و جراح و ... و کارانه ماهانشون حدود 100 تا 220 میلیون تومانه . که تنها حدود 2 تا 5 درصد کل کارمندان اداره ما رو شامل میشن .

  • بدون نام

    منم ۱۸۰۰میگیرم

  • بدون نام

    شما گفتین ماهم باور کردیم

  • بدون نام

    من در وزارتخانه صنعت معدن و تجارت کار میکنم و سابقه 25 سال دارم و طبق نظام هماهنگ حقوق می گیرم. اما در زیر مجموعه این وزارتخانه سازمانها و شرکتهایی قرار دارند که دولتی محسوب میشوند اما حقوق شان خاص است و کارشناسانی با سابقه مثل من حدود 4 الی 5 برابر ما حقوق می گیرند کارشناسان جدیدی هم که استخدام میشوند باز هم حقوق بسیار بالاتری از ما دارند.
    این جور شرکتها یک راه گریز برای فک و فامیل مسئولین نظام است تا هم رده سایرین حقوق نگیرند. این تبعیض ها در رده کارمندی وجود داره تا چه رسد به رده مدیریتی.
    چرا در یک مجموعخ باید چنین اختلافاتی در حقوق و مزایای کارکمندان باشد. قطعا کارکنان چنین سازمان ها و شرکتهای دولتی مثل کارمندانی که طبق نظام هماهنگ حقوق می گیرند زیر خط فقر نیستند و زندگی بهتری از سایر کارمندان دولت دارند

  • بدون نام

    الهی بحق حود حق بگیرن اخه که هست وده وبیست وسی نیلیون.نبگیره از وصع کارگر بیچاره چه خبری داره

  • ارزو

    بیست میلیون معادل حقوق دوازده تا کارگره.کارگرهایی که در شرایط سخت کارخانه ها و در گرما و سرما وبا دستگاههای پرس و ....کار می کنند

  • بدون نام

    نیروی انتظامی براساس کاری که میکنن واقعا حقوقشون پایینه با این همه سختی که خودشون و بیشتر خانوادهاشون میکشن این حقوق هیچ جای زندگیشون و نمیگیره

  • مردم

    من بازنشسته و بیمار هستم بابت مشکلات عدیده ی مالی و تهیه جهیزیه و ........... سه تا وام گرفتم الان حقوق دریافتی من 170 هزارتومانه اون وام ها رو برای خوشبختی و سفر و ........که نگرفتم برای بدبختی ها گرفتم الان مونده ماهی 170 هزار تومن تا 2 سال و نیم دیگه هم باید وام رو با نزولش به بانک بدم وام بدون بهره به بازنشسته ها دادن که من جزو اونا نبودم الان 8ساله بازنشسته شدم و فقط یکبار به من وام بازنشستگی دادن این فقط وضعیت معیشت من نیست حتما بسیاری از بازنشستگان همین وضعیت رو دارن دولت باید راه حلی برای ما پیدا کنه

  • مردم

    صد و هفتاد هزار تومن ( تصحیح نوشته ی فوق)

  • یوسف

    آیا به اندازه پولی که می گیرند تاثیر گذار هستند؟ و یا اگر نباشند چه اتفاقی می افتد؟

  • بدون نام

    حقوق فرماندارا و معاونینشون هم میزدید که حتی از مدیر مدرسه کمتر میگیرن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج