عضو جمنا: گفتگو با اصلاح طلبان بی معنا است
محمدحسن آصفری از اعضای جبهه مردمی نیروهای انقلاب موسوم به جمنا نظر شخصی خود درباره تشکیل اتاق فکر بین اصلاحطلبان و اصولگرایان گفت: تشکیل اتاق فکر درصورتیکه برای مسئله معیشت، اقتصاد و حل معضلات مردم صورت گیرد، مفید است، اما سنخیتی بین دو گروه سیاسی وجود ندارد.
رویداد ۲۴ نوشت: محمدحسن آصفری از اعضای جبهه مردمی نیروهای انقلاب موسوم به جمنا نظر شخصی خود درباره تشکیل اتاق فکر بین اصلاحطلبان و اصولگرایان گفت: تشکیل اتاق فکر درصورتیکه برای مسئله معیشت، اقتصاد و حل معضلات مردم صورت گیرد، مفید است، اما سنخیتی بین دو گروه سیاسی وجود ندارد. اصلاحطلبان هنوز مشخص نکردند که برای اصلاح چه چیزی تلاش میکنند و تا مواضع خود را شفاف نسازند، اتاق فکر و گفتوگو بیمعنا است.
یحیی آل اسحاق از اعضای جبهه مردمی نیروهای انقلاب (جمنا) و حزب موتلفه اسلامی در گفتوگویی خواهان تشکيل اتاق فکر مشترک با اصلاحطلبان شد و باوجودآنکه مطرح نکرده این خواست و نظر شخصی، حزب موتلفه، اصولگرایان یا جبهه مردمی نیروهای انقلاب است دراینباره مطرح کرد که «منافع گروهی، حزبی و جناحی سر جای خود محترم اما وقتی این منافع در تعارض با منافع ملی قرار گیرد حتماً منافع ملی اولویت دارد. اگر این اصل را قبول کنیم حتماً تعامل و مذاکره جریانهای سیاسی اصلاحطلب، اصولگرا و اعتدال میتوانند راهگشا باشد.»
محمدتقی رهبر، از اعضای جامعه روحانیت مبارز پیش از این گفته بود:«جناحها باید از پوسته فردیت بیرون آیند و نگاه آنان نسبت به کشور و دنیا گستردهتر شود تا از تنگنظریها نجات یابیم؛ بنابراین نباید پیششرطی برای گفتوگو بین گروههای سیاسی وجود داشته باشد و نیاز است تا تمایل به صحبت را به فال نیک گرفت زیرا باوجود پیششرط حرکت فوق به بنبست کشیده میشود.»
علیرضا علویتباراز نظریهپردازان و فعالان اصلاحطلب در باب ضرورت گفت و گوی ملی میان اصلاحطلبان و اصولگرایان گفته بود:«برخی از بزرگان اصلاحطلب باور دارند که کشور در آستانه فروافتادن در بحرانهای خطرناکی قرار دارد. بطوریکه نمیتوان نگران هویت فکری خود و اصول متمایزکنندهمان از سایر جریانهای کشور باشیم. ازنظر آنها باید باب گفتوگو با جریانهای مختلف فکری- سیاسی را بگشاییم و به «توافقی ملی برای گذر از معضلات ملی» دستیابیم.»
پیشازاین اظهارنظرها، غلامرضا مصباحی مقدم، سخنگوی جامعه روحانیت مبارز نیز در گفتوگویی مطرح کرده بود: «برای نشست مشترک با مجمع روحانیون مبارز حرفی نداریم.» البته آیتالله محمدعلی موحدی کرمانی، دبیر کل جامعه روحانیت مبارز نسبت به این اظهارنظر واکنش نشان داد و گفت: «بههیچعنوان چنین بحثی که جامعه روحانیت بخواهد با مجمع روحانیون، گفتوگو کند، مطرح نبوده و بنده بهعنوان دبیر کل چنین موضوعی را از اساس تکذیب میکنم.»
بر این اساس در باب گفتوگوی ملی به نظر میرسد که کشمکشی در فضای سیاسی کشور ایجاد شده است که از اصلاح طلبان اصرار است و از تندروهای که از شرایط حاکم بر کشور بهطور کامل آگاهی ندارند و بهمانند گذشته کسب سهم خود از قدرت را بسیار پراهمیتتر از آینده میدانند، انکار؛ زیرا همچنان به دنبال پیششرط برای انجام گفتوگو هستند تا دست بالاتری نسبت به رقیب داشته باشند.
محمدحسن آصفری، از اعضای جبهه مردمی نیروهای انقلاب موسوم به جمنا و نماینده اصولگرای مجلس هشتم در گفتوگو با رویداد۲۴ درباره پیشنهاد آل اسحاق برای تشکیل اتاق فکر مشترک با اصلاحطلبان گفت: اطلاعی از طرح چنین بحثی در جبهه مردمی نیروهای انقلاب ندارم.
او با بیان اینکه آل اسحاق نظر شخصی خود دراینباره را بیان کرده گفت: تشکیل اتاق فکر درصورتیکه برای مسئله معیشت، اقتصاد و حل معضلات مردم صورت گیرد، مفید است، اما سنخیتی بین دو گروه سیاسی وجود ندارد. اصلاحطلبان هنوز مشخص نکردند که برای اصلاح چه چیزی تلاش میکنند و تا مواضع خود را شفاف نسازند، اتاق فکر و گفتوگو بیمعنا است.
این عضو جبهه مردمی نیروهای انقلاب در ادامه یادآور شد: اصلاحطلبان در ابتدا باید اصلاحات را معنا کنند، سپس صحبت از تشکیل اتاق فکر به میان آید، در این شکل و شرایط موجود اتاق فکر بدون معنا و مفهوم است زیرا درباره بسیاری از آرمانها و ارزشها امام اصلاحطلبان موضع مشخصی ندارند و در خصوص سال ۸۸ هم اظهارنظر شفافی بر زبان نیاوردهاند.
نماینده اصولگرا مجلس هشتم در خصوص عدم استقبال از تشکیل اتاق فکر نیز تصریح کرد: هدف از اتاق فکر باید مشخص شود و تا زمانی که این اتفاق نیفتد و اصلاحطلبان در رابطه با موضوعاتی که مورداشاره قراردادم، اعلام موضع نکنند چنین کارهایی بدون معنا و مفهوم تلقی میشود.
آصفری درباره موضع جبهه مردمی نیروهای انقلاب در این رابطه اظهار داشت: در رابطه با موضع جمنا خبر ندارم و برای صورت گرفتن گفتوگو این پیششرطها باید وجود داشته باشد.
وی در این رابطه که به دنبال وحدت با اصلاحطلبان هستید یا خیر، بیان کرد: کسی با انسجام در کشور مخالفتی ندارد، اما همانطور که اشاره کردم تا زمانی که اصلاحطلبان شفاف مواضع خود را مشخص نکردند، گفتوگو ثمرهای به دنبال ندارد بنابراین لازم هم نیست
نظر کاربران
نمی دونی چه چیزی باید اصلاح شود؟
چرا همه فکر میکنن مردمی هستند
همین تفکر در سوریه باعث شد کشور بعد از انهدام کامل رو به مذاکره بیاورد. اماا دیر هنگام .مواظب منافع ملی باشید. اگر بلد نیستید لااقل از تجر به دیگران استفا ده کنید و یا لطفا سکوت
اصلاح طلبان از فتنه ۸۸ حمایت نکردند.چون ادم از خودش که حمایت نمی کنه.دغدغه اصلاح طلبان بیکاری و گرونی و...نیست.دغدغه انها این که مردمش مثل اروپایی ها بی حیا بشن.
اصلاح طلبان دزدان مدرنیته هستند.