۶۴۲۰۵۳
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

سامانه بارشی در راه است

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی کشور با بیان اینکه سامانه بارشی جدیدی از امشب وارد کشور می‌شود، گفت: این سامانه بارشی باعث باران، برف و کاهش دما در نیمه غربی، شمالی و بخشهایی از مرکز کشور خواهد شد.

خبرگزاری تسنیم: احد وظیفه، مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی کشور درباره وضعیت جوی سه روز آینده کشور اظهار کرد: امروز و در ساعات آینده جوی نسبتا پایدار در کشور حکمفرما خواهد بود و همچنان انباشت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا در شهرهای صنعتی و پر جمعیت از جمله تهران، کرج ، قزوین ، اراک و اصفهان تداوم خواهد داشت.

وی ادامه داد: همچنین افزایش دما در استانهای ساحلی خزر و اردبیل و وزش باد شدید جنوبی در گیلان و اردبیل تداوم دارد؛ ضمناً از عصر امروز به سبب وزش باد شدید بر روی عراق، پدیده باد و گردوخاک در برخی استانهای واقع در غرب و جنوب غرب از جمله ایلام، کرمانشاه، خوزستان و لرستان دور از انتظار نیست.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی کشور با بیان اینکه سامانه بارشی از اوایل امشب وارد کشور می‌شود، گفت: این سامانه بارشی ابتدا شمال غرب و غرب و در روز پنجشنبه غالب مناطق نیمه غربی کشور را در برمی‌گیرد و سبب بارش باران و برف، برخی نقاط رعد و برق، وزش باد شدید و کاهش دما خواهد شد.

به گفته وظیفه، طی روز جمعه نیز فعالیت سامانه بارشی عمدتاً در سواحل شرقی خزر و شمال شرق خواهد بود؛ شدت فعالیت این سامانه در روز پنجشنبه در برخی نقاط استانهای آذربایجانهای شرقی و غربی، زنجان، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، لرستان، ایلام، شمال خوزستان، شمال چهارمحال بختیاری ، گیلان ، مازندران ، برخی نقاط استان قزوین و در روز جمعه در شرق مازندران و گلستان خواهد بود.

وی افزود: به سبب بارش برف و وزش باد شدید، پدیده کولاک برف و لغزندگی جاده‌ها در مناطق کوهستانی استانهای ذکر شده پیش‌بینی می‌شود؛ طی روز پنجشنبه و جمعه وزش باد شدید در غالب مناطق کشور به ویژه در نیمه شرقی پیش‌بینی می‌شود که در نیمه شرقی احتمال باد و گردوخاک وجود دارد؛ ضمناً سواحل خزر نیز در روزهای پنجشنبه و جمعه و خلیج فارس در روزهای جمعه و شنبه مواج پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی کشور، زاهدان با 11 درجه زیر صفر را سردترین و اهواز با 26 درجه بالای صفر را گرمترین نقاط کشور دانست و گفت: دمای هوای تهران امروز در ابتدای صبح به 3 درجه بالای صفر رسید که طی دو روز آتی شاهد کاهش دما خواهیم بود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج