۵۸۶۱۱
۳ نظر
۵۰۰۸
۳ نظر
۵۰۰۸
پ

حذف جمشید هاشم‌ پور از تبلیغات یک فیلم

فیلم «استشهادی برای خدا» این روزها در حالی وارد شبکه نمایش خانگی شده که در تبلیغات این فیلم عکسی از جمشید هاشم‌پور بازیگر اصلی این فیلم دیده نمی‌شود.

خبرگزاری ایسنا: فیلم «استشهادی برای خدا» این روزها در حالی وارد شبکه نمایش خانگی شده که در تبلیغات این فیلم عکسی از جمشید هاشم‌پور بازیگر اصلی این فیلم دیده نمی‌شود.



این فیلم به کارگردانی علیرضا امینی توسط موسسه رسانه‌های تصویری عرضه شده است و در حالیکه جمشید هاشم‌پور در این فیلم بازی متفاوتی را ارائه داده و نامزد دریافت سیمرغ بلورین از جشنواره فیلم فجر شد.

اما در تبلیغات این فیلم تنها عکس محسن تنابنده و احمد مهرانفر دیده می‌شود و ظاهرا موفقیت مجموعه «پایتخت» باعث شده تبلیغات نسخه خانگی «استشهادی برای خدا» تنها با تصاویر این دو بازیگر شکل بگیرد و حتی نام هاشم‌پور کوچک‌تر از نام تنابنده و مهرانفر در انتهای اسامی بازیگران بیاید!
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • مرتضی جعفری پور

    شاید اقای روحانی بیاد درست بشه

  • لیلا

    کار درستی نکردن آقای هاشم پور استاد همه این بازیگرها هستن.خیلی کارشون زشت بود.

  • بدون نام

    در هر حال همینطوریش هم گمان نمیکنم خیلی با استقبال روبرو بشه.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج