۵۴۵۲۹۲
۲ نظر
۵۰۱۶
۲ نظر
۵۰۱۶
پ

پزشکان، مالیات زیرمیزی خود را هم نمی دهند!

روزنامه جوان در گزارشی نوشت: «مالیات پزشکان ۷۰۰ میلیارد تومان در سال است، اما اکنون این قشر ۱۵۰ میلیارد تومان مالیات می‌پردازند و ۵۵۰ میلیارد تومان فرار مالیاتی دارند.»

روزنامه جوان در گزارشی نوشت: «مالیات پزشکان ۷۰۰ میلیارد تومان در سال است، اما اکنون این قشر ۱۵۰ میلیارد تومان مالیات می‌پردازند و ۵۵۰ میلیارد تومان فرار مالیاتی دارند.»

اينها بخشي از سخنان سيدکامل تقوي‌نژاد، رئيس سازمان امور مالياتي کشور است. اما در مقابل، محمد جهانگيري، معاون نظارتي و برنامه‌ريزي سازمان نظام پزشکي در اظهارنظري كه مرغ پخته را به تعجب و خنده مي‌اندازد، مي‌گويد: در جامعه پزشکي فرار مالياتي نداريم و بالاي ۹۵ درصد پزشکان مشمول، ماليات خودشان را پرداخت مي‌کنند!

معاون نظارتي و برنامه‌ريزي سازمان نظام پزشکي همچنين از تفاهمنامه جديدي با سازمان امور مالياتي خبر مي‌دهد که بر اساس آن رشد ماليات پزشکان با درآمد کمتر از ۱۵۶ميليون تومان در سال، مانند سال گذشته است و تفاوتي نمي‌کند. در نظر گرفتن چنين تسهيلاتي براي پزشکان در حالي است که صاحبان ساير مشاغل با درآمدهايي بسيار پايين‌تر از ۱۵۶ميليون تومان در سال همه ساله مشمول رشد ماليات هستند و اين تفاهمنامه يک‌بار ديگر برخورد‌هاي ويژه با پزشکان و ساحل امن آنها را به رخ مي‌کشد.

اينها همه در حالي است كه به خاطر مخفي و محرمانه بودن دريافت‌هاي زيرميزي هيچ‌كس واقعاً نمي‌داند درآمد پزشكان مشهور چقدر است و برآوردها اين احتمال را كه درآمدهاي اين قشر بسيار افسانه‌اي باشد، تأييد مي‌كند.

اخذ ماليات پلكاني با افزايش درآمد پزشكان راهكاري است كه در بسياري از كشورهاي دنيا از جمله كشورهايي كه بهداشت و درمان سامان‌يافته‌اي دارند به وسيله آن درآمدزايي غيرمعقول و افسار گسيخته پزشكان را كنترل مي‌كنند. در ايران هم به باور بسياري از کارشناسان و نمايندگان مجلس تنها راه‌حل دريافتي‌هاي نجومي پزشکان اخذ ماليات پلکاني است. علي نوبخت، رئيس کميسيون بهداشت و درمان مجلس هم در اين‌باره مي‌گويد: «بايد ماليات پلکاني از درآمد پزشکان اخذ شود، به طوري که متخصصاني که درآمد ماهانه آنها بين ۵۰ تا ۸۰ ميليون تومان است، ۷۰ درصد درآمدشان را ماليات بدهند.»

با وجود اين سازمان نظام پزشکي به عنوان صنف هميشه طرفدار پزشکان براي کاهش پرداختي‌هاي مالياتي آنها در تلاش است با تفاهمنامه‌هايي با سازمان مالياتي منافع پزشکان را بيش از پيش تأمين کند. در اين ميان بديهي است وقتي پزشکاني با درآمدهاي ميلياردي هستند، پزشکاني با درآمد ۱۵۶ ميليون تومان در سال در ميان اين قشر فقير به شمار بيايند و نيازمند تسهيلات مالياتي باشند!

معاون نظارتي و برنامه‌ريزي سازمان نظام پزشکي درباره اين تسهيلات مي‌گويد: «قانون جديد مالياتي با قانون گذشته متفاوت شده است، اما دستورالعمل جديدي براي همکاراني که زير ۱۵۶ ميليون تومان در سال درآمد دارند، نوشته شده است. بخشي از جامعه پزشکان کشور از جمله پزشکان عمومي، ماماها و پزشکان متخصص در برخي از صنوف از اين قانون بهره‌مند خواهند شد، ولي کساني که بالاي ۱۵۶ ميليون تومان در سال درآمد دارند حتماً بايد اظهارنامه خودشان را براساس درآمد و هزينه‌ها اعلام کنند تا ضرايب مالياتي براساس آن محاسبه شود.»

ثابت ماندن ميزان ماليات پزشکان با درآمد سالانه کمتر از ۱۵۶ ميليون در حالي است که همه مشاغل با درآمدي بسيار کمتر از ۱۵۶ ميليون تومان در سال شامل افزايش ماليات هستند و تنها مطابق قانون افرادي با درآمدهاي کمتر از ۲/۵ ميليون تومان و با درآمد سالانه ۱۷/۵ ميليون تومان از پرداخت ماليات معاف هستند، اما پزشکاني با درآمد ۱۵۶ ميليون تومان در سال از تسهيلات برخوردار مي‌شوند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • اسد

    چرا دولت ومردم این قدر به پزشکا پول می دن تا اونا پررو وبی تربیت بار بیایند

    پاسخ ها

    • بدون نام

      چون حقشونه پول داشته باشن گل من

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج