۴۹۴۴۴۱
۴ نظر
۵۰۰۴
۴ نظر
۵۰۰۴
پ

رادیو و تلویزیون برای بقا می‌جنگند

یک جامعه‌شناس با بیان اینکه نقطه‌ی ضعف شبکه‌های اجتماعی را ورود بی‌محابا به حریم خصوصی افراد است، گفت: فرمان اتوموبیل خبر دیگر در دست تولید کننده‌ی پیام نیست و شهروند خبرنگار فرمان را به هر جهت که بخواهد می‌چرخاند.

خبرگزاری ایسنا: یک جامعه‌شناس با بیان اینکه نقطه‌ی ضعف شبکه‌های اجتماعی را ورود بی‌محابا به حریم خصوصی افراد است، گفت: فرمان اتوموبیل خبر دیگر در دست تولید کننده‌ی پیام نیست و شهروند خبرنگار فرمان را به هر جهت که بخواهد می‌چرخاند.

دکتر «فردین علیخواه» در همایش تخصصی«رسانه و آسیب‌های اجتماعی» که با همت خانه مطبوعات استان و همکاری دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری برگزار شد، با تجلیل از شخصیت علمی مرحوم محمد عبدالهی استاد ایلامی فقید دانشگاه علامه طباطبایی اظهار کرد: مرحوم عبدالهی همواره تاکید داشتند که جامعه‌شناس نباید در تئوری‌ها گم شود بلکه باید فکرش مسئله محور باشد و بیش از هر چیزی به ایران و مسائلش فکر کند.

وی با بیان اینکه تقابل رسانه و آسیب‌های اجتماعی خاص ایران نیست بلکه مورد توجه همه‌ی فعالان مسائل اجتماعی جهان است، ادامه داد: اهمیت رسانه در حساسیت‌زایی و حساسیت‌زدایی آسیب‌های اجتماعی است و همواره این نگرانی وجود دارد که آیا با پوشش اخبار آسیب‌ها هراس عمومی در جامعه تشدید نمی‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه گیلان با تاکید بر اینکه اطلاع‌رسانی، آموزش و جلب مشارکت اعضای جامعه کارکردهای اصلی رسانه‌ها هستند، ادامه داد:امروز شاهد رشد سریع شبکه‌های اجتماعی هستیم و با ظهور این پدیده حاکمیت بلامنازع فرستنده از بین رفته و مخاطب تبدیل به کاربر شده و خود می‌تواند تولید محتوا کند.

علیخواه ادامه داد: امروز دیگر به مدد شبکه‌های اجتماعی مثلا برخورد با دست‌فروشان پنهان نمی‌ماند و شبکه‌های اجتماعی موج ایجاد می‌کنند و به عبارتی فرمان اتوموبیل خبر دیگر در دست تولید کننده‌ی پیام نیست و شهروند خبرنگار فرمان را به هر جهت که بخواهد می‌چرخاند.

این جامعه‌شناس گفت: نگرانی بازتاب آسیب‌های اجتماعی همچنان جدی است و مطبوعات، رادیو و تلویزیون رسانه‌های در حال انقراض هستند و سنتی شده‌اند و برای بقا می‌جنگند و در این شرایط باید دروازه‌بانی اطلاعات و مهارت را به کاربران شبکه‌های اجتماعی آموزش داد.

وی نقطه‌ی ضعف شبکه‌های اجتماعی را ورود بی‌محابا به حریم خصوصی افراد دانست و گفت: کاربری که زد و خوردهای پیش‌آمده در یک مراسم عروسی را پوشش می‌دهد هنوز نمی‌داند حریم خصوصی افراد همچنان حریم شخصی است و امکانات جدید مجوز تجاورز به این حریم نیست.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    سوال رادیو و تلویزیون ما اینطور شده یا در دنیا هم همینطوره؟
    هنوز هم شاهدیم مردم خبر ها را از بی بی سی و امثالهم میگیرند پس احتمالا مال ما مشکل داره.
    بنظر حقیر هشناددرصد محتوای سیما میتواند از صدا پخش شود یعنی اینکه فرق رادیو و تلویزیون را نمیدانیم و قدرت هرکدام را

  • سید

    دردنیای‌امروزی‌بهترین وصادق ترین اطلاع رسانی از طریق صدا و سیمای ایران اسلامی پخش میشود رسانه های بیگانه جز دروغ و فریب کاری ندارند

  • سید

    وقتی تلوزیون برنامه زیبایی نمیده ، خب معلومه مردم به سمت شبکه های اجتماعی و ماهواره مریم
    با تو.جه به اینکه ما در جمع مردم می‌شنویم ، برنامه های حیاط وحش ، شکار ، و ماهیگیری ، رو خیلی دوست دارند، که مردم را به سمت ماهواره میکشونه ، اگر چند شبکه مثل اینها داشتیم در تلوزیون ملی ، مطمئن باشید بیش از پنجاه درصد مخاطبین رو به خودشون اختصاص میدهند.

  • بدون نام

    بقا ممکن نبست باید منقرض شوند این یک قانونه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج