یک مرجع تقلید: اخذ جریمه دیرکرد وام حرام است
مرجع تقلید شیعیان گفت: چندین سال است که بیان میکنیم دیرکردی که بانکها از مردم میگیرند حرام است، هرروز آه و ناله مردم را در نامهها مشاهده میکنیم، چرا وقتی مطلبی را همه اعلام میکنند حرام است اما گوش نمیکنند.
خبرگزاری تسنیم: آیتالله حسین نوری همدانی ظهر امروز در دیدار با مدیرکل امور مرزی و پدافند غیرعامل وزارت کشور، معاون امور استانها و بسیج سازمان پدافند غیرعامل کشور و مدیران کل پدافند غیرعامل استانهای کشور که در دفتر این مرجع تقلید برگزار شد با اشاره به موقعیت و جایگاه قم اظهار داشت: تا کسی با اخبار و اهلبیت(ع) آشنا نباشد نمیتواند به اهمیت قم پی ببرد.
مرجع تقلید شیعیان تصریح کرد: اگر قم توانست صدای اسلام را به گوش دنیا برساند موقعی است که زمینه ظهور در اسلام نزدیک است و اکنون قم در چنین جایگاهی قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه هرکس میخواهد در دنیا پرچم انقلاب را ببیند باید به قم بیاید، عنوان کرد: اکنون امروز وظیفهها در قم بسیار سنگین بوده معیارهای اسلام باید در قم حاکم باشد، ازاینرو باید قم را طوری نگاه داشت که یک نگین برای دنیا باشد.
آیتالله نوری همدانی خاطرنشان کرد: قرآن کریم میفرماید آنچه ما به شما عطا کردهایم باید در حفظ آن کوشا باشید، بنابراین انقلاب را باید نگاه داشت خودباوری، شناخت و شناختن چهره استکبار از برکات انقلاب به شمار میرود.
مرجع تقلید شیعیان تصریح کرد: چندین سال است که بیان میکنیم دیرکردی که بانکها از مردم میگیرند حرام است، هرروز آه و ناله مردم را در نامهها مشاهده میکنیم، چرا وقتی مطلبی را همه اعلام میکنند حرام است گوش نمیکنند، این خود یک پدافند است که باید به آن توجه کنیم.
وی با اشاره به یکی دیگر از رکنهای انقلاب،خاطرنشان کرد: مردم دومین رکن اساسی انقلاب هستند توجه امام(ره) به مردم بسیار تحسینبرانگیز بود، به دلیل اینکه همین مردم بودند که به جبههها رفتند، شهید دادند تا انقلاب به دست آمد.
آیتالله نوری همدانی ابراز کرد: سومین رکن انقلاب ولایتفقیه بوده که اگر ولایتفقیه نبود انقلاب هم نبود، امروز یمن، سوریه، بحرین و عراق ولایتفقیه ندارند اگر ولایتفقیه داشتند قطعاً در مقابل دشمنان و استکبار پیروز میشدند.
وی عنوان کرد: آسیبهایی که ممکن است به جامعه ضرر بزند باید با پدافند غیرعامل آن را حفظ کنیم، نگهداری مراکز مهم و از اهمیت بالایی برخوردار است.
نظر کاربران
حاج آقا کو کوش شنوا
لطفا روشن شود . جریمه دیرکرد فقط برای بانکها حرام است یا از برای تمامی ارگانها ..شهرداری..دارایی ..بیمه اجتماعی کلیه دوایر دولتی و غیر دولتی.. لطفا فتواها را شفاف وقاطع بیان نمایید متشکر
از آیات عظام تقاضا میشود. همگی بااجماع و با برخورد شرعی و قاطع و یکبار برای همیشه تکلیف این ملت را دربرابر این قانون زور روشن نموده ودستور شرعی صادر نمایند تا بجای جریمه های دیرکرد از قانون تشویق استفاده شود ....خدایا از تو کمک می طلبیم این ملت از شر جریمه های دیر کرد نجات یابند ...انشالا
حاج آقا. سودی که بانکها میگرند خودش مشکل داره چه رسد به جریمه دیر کرد.
سلام خداکندمسولین به توصیه های حضرتعالی گوش کنند.
52 درصد درامد بانک ها از دیر کرد جرایم هست حاجی
ای اقا اگه نگیرند پس چطور حقوق های دوازده میلیونی دریافت کنند
این فتوا کمک به کسانی ایست که وامهای میلیاردی با درصد کم گرفتند حالا هم اقساطش را نمیدن با این فتوا دیگه جریمه هم تعلق نمیگیرد این فتوا کمک به اختلاص گران است
درموردجریمه راهنمایی رانندگی چی که دوبله میشه ومردم کمرشون خم شده ازبس جریمه میشوندوتوجیب دولت میره
اختلاس گران ویا کلاهبرداران بانکی که وامهای کلان از بانکها با روابط و بی ضوابط استفاده نموده اند را که ملت نباید تاوانشان را بدهند ..این مربوط به وام دهنده و وام گیرنده است ..بخاطر دو تا بی نماز که در مسجد را نباید بست...یا مثال ...مست گیرند هر آنکه هست گیرند