آمار حیرت انگیز از تلفات ۶ ماهه حوادث ریلی
درحالی که در روزهای گذشته خبر حادثه دردناک برخورد دوقطار موجب ایجاد موجی از اندوه در افکار عمومی شده و حتی موجب عذرخواهی و استعفای مدیرعامل شرکت راهآهن شد، بررسی آمارهای جهانی در زمینه حوادث ریلی آمارهای شگفتانگیزی را در این زمینه نشان میدهد.
خبرگزاری ایسنا: درحالی که در روزهای گذشته خبر حادثه دردناک برخورد دوقطار موجب ایجاد موجی از اندوه در افکار عمومی شده و حتی موجب عذرخواهی و استعفای مدیرعامل شرکت راهآهن شد، بررسی آمارهای جهانی در زمینه حوادث ریلی آمارهای شگفتانگیزی را در این زمینه نشان میدهد.
با وجود اینکه علت سانحه در بررسیهای اولیه خطای عامل انسانی اعلامشده و هنوز بررسیها ادامه دارد، به نظر میرسد در پیشرفتهترین کشورهای دنیا نیز چنین سوانحی اتفاق میافتد و این اتفاقی است که ممکن است در هر کشوری که از دارای خطوط ریلی است، رخ دهد.
در این زمینه نگاهی به آمار تعدادی از سوانح ریلی شش ماهه سال ۲۰۱۶ که بیشتر آنها نیز در کشورهای اروپایی و پیشرفته اتفاق افتاده، خواهیم داشت.
۲۰ نوامبر ۲۰۱۶ هند: در نزدیکی کانپور یک قطار از ریل خارج شد، در این حادثه ۱۵۰ نفر جان باختند و ۱۵۰ نفر دیگر مجروح شدند، این حادثه مرگبارترین حادثه راهآهن هند از سال ۱۹۹۹ بود.
۱۹ نوامبر ۲۰۱۶ هلند: یک قطار مسافربری که به مقصد وینسوم_گرونینگن درحرکت بود از خط خارج شد و با یک ماشین شیر برخورد کرد؛ در این حادثه ۱۸ نفر مصدوم شدند و حال سه نفر وخیم گزارش شد.
۹ نوامبر ۲۰۱۶ بریتانیا: یک قطار از خط خارج شد و با یک تراموا و دو خودرو برخورد کرد، در این حادثه ۷ نفر کشته و ۵۸ نفر مجروح شدند.
۳ نوامبر۲۰۱۶ پاکستان: دو قطار مسافربری نزدیکی ایستگاه راهآهن لندهی کراچی برخورد میکنند، کشته شدن حداقل ۱۷ و زخمی شدن بیش از ۴۰ نفر دیگر.
۸ اکتبر ۲۰۱۶ ایالاتمتحده آمریکا: در راهآهن لانگآیلند یک قطار در نزدیکی نیوهاید پارک از مسیر خارج شد و ۳۳ مجروح بهجای گذاشت، از این ۳۳ نفر ۲۶ نفر مسافر و ۷ کارمند بودند که بهشدت مجروح شدند.
۹ سپتامبر ۲۰۱۶ اسپانیا: در پرینیو یک قطار از خط خارج شد، در این حادثه ۴ نفر کشته و ۴۹ نفر زخمی شدند.
۱۲ ژوئیه ۲۰۱۶ ایتالیا: دو قطار مسافری در محورهای آندریا_کرتو با یکدیگر برخورد کردند، در این حادثه ۲۷ نفر کشته و ۵۰ نفر مجروح شدند.
۲۰ مه ۲۰۱۶ سوئیس: یک قطار با سرعتبالا از ریل خارج شد و با یک اتوبوس برخورد کرد؛ در این حادثه بیش از ۲۰۰ نفر زخمی شدند.
۳۱ ژانویه ۲۰۱۶ مصر: یک دروازهبان فراموش کرد که راه ورود به ریل را مسدود کند و در منطقهای در خارج از قاهره یک قطار با کامیون برخورد کرد؛ در این حادثه هفت نفر کشته و دهها نفر مجروح شدند.
۲۰ ژانویه ۲۰۱۶ ایتالیا: ۷۰ مجروح در اثر برخورد دو قطار در منطقه کالیاری.
۱۴ نوامبر ۲۰۱۶ فرانسه: در نزدیکی اکورسهایم، شمال استراسبورگ یک قطار با سرعتبالا از کنترل خارج شد، در این سانحه ۱۱ نفر کشته و حدود ۵۰ نفر بهشدت مجروح شدند.
۱۶ ژوئن ۲۰۱۶ تونس: یک قطار مسافربری در ۶۰ کیلومتری جنوب تونس با یک کامیون تصادف کردو ۱۹ نفر کشته و ۹۸ مجروح بهجا گذاشت.
نظر کاربران
اینهارو نوشتید که از مدیر عامل ووزیر راه حمایت کنید؟ یا از آن کارمندان بی مسئولیت را آهن
هرچه وضغیت استاندارد بالاتر بود کشته کمتر بود تو اخبار بالا
خجالت نمی کشید می خواهید با این آمارها بگویید امر عادی در تمام دنیا هست اگر خانواده مقامات بود بازم از این آمارها اعلام می کردیدوزیرراه بی لیاقت است که کشته ها را با میزان بیمه می سنجد
بنده حقیرنیزبه برای،مردم دلسوزایران نظردادم که،ازاین اتفاقها درهمه کشورها می افتد،چرخ روزگاربایدبچرخد،عمق صحبت رابررسی کنید،
یکی به من جواب بده،اگه یکی از مسوولا یا خانواده اش توی این قطار بود،بازم راحت از بیمه بودن مسافرا میگفتن؟بخدا نه!نمیگفتن
اولا مسئولان هواپیما سوار میشن دوما همه ما گیر دادیم به چند تا کارمند ولی اصله مطلب یادمان رفته اونم سن بالای قطار و ریل و وسیلهای استفاده شده تو قطاراست اگر قطعات نو باشه مدرن باشه دیگه وسط خط قطار خراب نمیشه که همچین مسائلی پیش بیاد
دیگه به چی میشه برای سفر اطمینان کنیم این ازاتوبوس ها مون این ازهوا پیماها مون واینم از قطارها مون دوروز دیگه یادمان میره انگار نه انگار این اتفاق افتاده