۴۲۰۲۰۳
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

سنگ اندازی آمریکا در آزادسازی «تلعفر»

یکی از فرماندهان بسیج مردمی عراق با بیان اینکه مرحله دوم آزادسازی شهر تلعفر بزودی شروع خواهد شد، از اعمال فشار آمریکا و برخی کشورها برای تأخیر در آزادسازی این شهر خبر داد.

خبرگزاری فارس: «ناظم الاسدی» از فرماندهان بسیج مردمی عراق موسوم به الحشد الشعبی، روز سه شنبه (امروز) از وجود فشارهایی برای به تأخیر انداخت عملیات آزادسازی شهر تلعفر واقع در غرب موصل خبر داد.

اسدی در گفت‌وگو با خبرگزاری معلومه عراق، اظهار داشت: «ایالات متحده آمریکا برای توقف پیشروی نیروهای بسیج مردمی در محور غربی موصل و آزادسازی شهر تلعفر، به دولت عراق فشار می‌آورد.

وی تصریح کرد که آمریکا این کار را با هدف عدم افشای جنایت‌های خود، برخی سیاسیون عراق و حمایت ترکیه در این مناطق انجام می‌دهد.

اسدی در مورد شرایط پیش آمده در تلعفر بعد از تسلط داعش بر این شهر نیز گفت که ۱۵۰ هزار نفر از خانواده‌های شیعی مجبور به مهاجرت از این شهر شده و این شهر بیش از ۲۰۰۰ شهید در نتیجه سیست‌های فرقه‌ای حتی قبل از سقوط موصل به دست داعش تقدیم کرده است.

این فرمانده عراقی همچنین بعید دانست که حیدر العبادی، نخست وزیر عراق تن به این فشارهای آمریکا بدهد.

ناظم اسدی در مورد روند عملیات آزادسازی تلعفر نیز این گونه گفت که به زودی آغاز مرحله دوم این عملیات اعلام خواهد شد و مرحلیه اول آن در مدت زمان کمی به پایان رسید.

هم اکنون نیروهای بسیج مردمی مستقر در غرب موصل بیش از ۸۰ درصد محور غربی را به کنترل خود درآورده‌اند.

به دلیل وجود برخی اختلافات در داخل عراق و فشارهای خارجی، نیروهای بسیج مردمی مأموریت دارند غرب موصل را آزاد کنند و حق ورود به شهر را ندارند.
360 میلیون درآمد سالانه؟! بیا بهت بگم چطوری!
360 میلیون درآمد سالانه؟! بیا بهت بگم چطوری!
با هوش مصنوعی میتونی ماهانه 30 میلیون درآمد داشته باشی، فرقی نمی‌کنه دانشجویی، کارمندی، خونه‌داری یا هرچی! ابزارهای هوش مصنوعی رو یاد بگیر و زندگیت رو عوض کن!
ثبت نام رایگان

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج