۱۵۰۶۲۵۴
۱۰ نظر
۹۱۲
۱۰ نظر
۹۱۲
پ

وزیر نیرو: تابستان بهتری پیش رو داریم

وزیر نیرو تاکید کرد: با توجه به ورود نیروگاه های تجدید پذیر به مدار تولید پیش بینی می شود که تابستان بهتری پیش رو داشته باشیم.

خبرگزاری ایسنا: وزیر نیرو تاکید کرد: با توجه به ورود نیروگاه های تجدید پذیر به مدار تولید پیش بینی می شود که تابستان بهتری پیش رو داشته باشیم.

63289527

عباس علی آبادی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران، بیان کرد: من فکر می‌کنم که  تابستان بهتری پیش رو خواهیم داشت. باتوجه به اینکه نیروگاه های تجدیدپذیر در حال  ورود به مدار هستند. تاکنون حدود ۵ هزار ۸۰۰ مگاوات واحد جدید هم رفع محدودیت شده و هم به مدار تولید اضافه شده است. خوشبختانه دیشب نیروگاه رودبار نیز به مدار تولید پیوست که خبر خوبی است. می توان از ظرفیت آبی که ما در حوزه رودخانه کارون داریم، استفاده کنیم.

علی آبادی در ادامه اظهار کرد:ددر حوزه انرژی ما سال گذشته ۳۸۰ میلیارد کیلو وات ساعت  در سال برق تولید کردیم. همه این ظرفیت به استفاده مفید نرسید. بخشی از این انرژی تولید شده در مسیر انتقال تلف می شود. بخشی نیز دستخوش تلفات غیرمجاز می شود. ما یکسری تلفات فنی و یکسری تلفات غیر فنی داریم. امسال در حال  تلاش هستیم تا هم تولید را افزایش دهیم و هم تلفات غیر فنی را کاهش دهیم.

وزیر نیرو در پاسخ به پرسشی پیرامون کمبود سوخت نیروگاه ها برای تولید برق، بیان کرد: تابستان فرصتی برای تعمیرات است. کمااینکه زمستان نیز فرصتی  برای تعمیرات نیروگاه های حرارتی است. زمانی که ما با محدودیت سوخت مواجه می شویم، سال گذشته به دلایل فنی دچار محدودیت شدیم و زمستان سختی را پشت سر گذاشتیم، واحدهای حرارتی به تعمیرات نرفتند. من از همکارام تشکر می کنم. همکاران  بنده تلاش کردند تا تعمیرات را جبران کنند. هیچ یک از همکاران بنده در بخش تعمیرات تعطیلات عید نداشتند. حتی روز عید هم تعمیرات انجام دادند. خوشبختانه تعمیرات خوبی داشتیم.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: به نظر بنده وضعیت مناسبی است. در تابستان نیز واحدهای پالایشگاهی ما باید به تعمیرات بروند. احتمالا مشکل سوختی داریم. فکر کنم با طرحی که ما در حوزه مصرف خواهیم داشت و محدودیت هایی را برای پرمصرف ها اعمال خواهیم کرد ان شاءالله وضعیت خیلی بهتر خواهد شد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • hasan

    الان که بهاره هوا هم سرده برق رو قطع میکنین وای به حال تابستون

  • موسیو

    بزک نمیر بهار می آد!

  • احمد

    هرشب برق ها خاموش تولد می گیریم

  • اشکان

    هوراااااااااااااااااااااا

  • لا اله الاالله

    همیشه اینا حرفی که میزنن. ما مردم باید برعکس این حرف ها رو در نظر بگیریم

  • فرهنگ

    وضعیت بعتر خواهد یعنی چقدر بهتر ، مثلا بجای روزی چهارساعت روزی دوساعت برق خواهد رفت ؟

  • تنها

    آب قطع برق قطع اسمش فاجعس

  • دلم سرم کلاه گذاشت

    بلعکس

  • اسم من آنهایی که خاعنند نمی توانند مملکت درست بکنند

    زمان قدیم مگر برق داشتید

  • رئال

    🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج