۳۸۱۹۸۳
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

آغاز رسمی یازدهمین نشست گروه ۲۰

موتور اقتصاد جهان سال‌های اخیر، میزبان نشست قدرت‌های برتر اقتصادی است. قرار است راه‌های انگیزش تجارت جهانی محور رایزنی‌های سران گروه ۲۰ در چین باشد. نمایندگان کشورها اما نگرانی‌های دیگری در سر دارند.

خبرگزاری ایسنا: موتور اقتصاد جهان سال‌های اخیر، میزبان نشست قدرت‌های برتر اقتصادی است. قرار است راه‌های انگیزش تجارت جهانی محور رایزنی‌های سران گروه ۲۰ در چین باشد. نمایندگان کشورها اما نگرانی‌های دیگری در سر دارند.

یازدهمین نشست سران کشورهای صنعتی و نوصنعتی موسوم به نشست "گروه ۲۰" امروز (یکشنبه) با سخنرانی شی جینپینگ، رئیس جمهور چین، به صورت رسمی در شهر "هانگژو" چین آغاز شد.

وی گفت که گروه ۲۰ باید اقدامات تازه‌ای برای ایجاد یک حرکت فزاینده اجام دهند و تنها به اقتصاد داخلی نپردازند. اقتصاد جهانی رو به بهبود است اما برای سرمایه‌گذاری، تجارت و پول با چالش‌هایی روبروست.

سران گروه ۲۰، متشکل از ۱۹ قدرت صنعتی و نوصنعتی جهان به اضافه اتحادیه اروپا، قرار است در مورد راهکارهای تحریک اقتصاد جهانی با هم گفت‌وگو کنند.

چین در حال حاضر دومین اقتصاد برتر دنیا و شریک اقتصادی مهم دیگر اعضای گروه ۲۰ است. رشد اقتصادی کند چین در سال‌های اخیر به نگرانی‌ها نسبت به تعمیق بحران اقتصادی جهان دامن زده است. برخی کارشناسان حتی معتقدند چین آمار اقتصادی خود را دست‌کاری می‌کند و وضعیت اقتصادی این کشور در واقعیت بدتر از آن است که پکن رسما اعلام می‌کند.

شی جین‌پینگ با وجود این روز شنبه سوم سپتامبر کشورش را بار دیگر موتور اقتصاد جهان خواند: «چین به آینده خوش‌بین است و در وضعیتی است که می‌تواند با سرعت متوسط یا بالا رشد کند و امکانات فراوانی برای توسعه جهان فراهم کند». رئیس جمهوری چین وعده داد که در کشورش اصلاحات اقتصادی ضروری صورت گیرند.

در حالی که رایزنی در مورد مسائلی از این دست قرار بود محور نشست گروه ۲۰ در چین باشد، بحران‌های بین‌المللی از جمله جنگ داخلی سوریه و وضعیت غیرقابل پیش‌بینی در شرق اوکراین در کانون توجه نشست قرار گرفته است. توافقنامه اتحادیه اروپا و ترکیه بر سر موضوع پناهجویان نیز از قرار معلوم در دستور کار مذاکرات قرار دارد.

اما شی جینپینگ و باراک اوباما، رؤسای جمهوری چین و ایالات متحده آمریکا، مدارک مربوط به پیوستن کشورشان به معاهده جهانی پاریس برای مهار تغییرات اقلیمی را به صورت رسمی به بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل متحد تقدیم کردند. آنها دیگر کشورها را هم تشویق کردند هر چه سریع‌تر به معاهده بپیوندند تا امکان اجرای پیمان در سال جاری (۲۰۱۶) مهیا شود.

با این حساب در مجموع ۲۶ کشور به صورت رسمی به پیمان اقلیمی پاریس پیوسته‌اند. این کشورها ۳۹ درصد کل گازهای گلخانه‌ای جهان را وارد جو می‌کنند. پیمان تاریخی پاریس وقتی اجرایی می‌شود که ۵۵ کشور جهان به آن بپیوندند؛ ۵۵ کشوری که ۵۵ درصد گازهای گلخانه‌ای را تولید می‌کنند.

اقدام آمریکا و چین به عنوان گام بلندی در جهت اجرای پیمان یادشده محسوب می‌شود. با وجود این، برخورد چین و آمریکا در نشست گروه ۲۰ تا به حال خالی از تنش نبوده است. باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا، از حضور چین در دریای جنوبی چین انتقاد کرد؛ چین هم این اتهام‌ها را رد می‌کند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج