رحمانپور: ۲ سال منتظر اجرا در وحدت ماندم
پیشکسوت صاحب نام و مولف موسیقی نواحی منطقه لرستان با اشاره به جزییات تازه ترین کنسرت خود در تهران از رویه انتخاب گروه ها برای اجرای در تالار وحدت انتقاد کرد.
ایرج رحمانپور مولف، شاعر، آهنگساز و موسیقیدان پیشکسوت موسیقی نواحی منطقه لرستان درباره جزییات تازه ترین کنسرت موسیقایی خود بیان کرد: بیستم مرداد ماه امسال در قالب یک اجرا کنسرتی را همراه با گروه «راهو» برگزار می کنیم که بنده در آن به عنوان خواننده و آهنگساز و احسان عبدی پور، امیرعبدی پور، همایون پشت دار، شهاب خاکساروند، ایلیار رحمانپور به عنوان نوازنده حضور دارند.
وی درباره محتوای کنسرت پیش رو توضیح داد: آنچه در این کنسرت برای مخاطبان اجرا می شود منتخبی از قطعات بیست سال بنده در بیش از ۱۱ آلبومی است که منتشر شده البته با توجه به محدودیت زمانی بسیاری از قطعات ماندگاری که در این آلبومها منتشر شده اند امکان اجرا ندارند اما ما تمام تلاش خود را انجام داده ایم که هم در اجرا و هم در روایت با تنظیم های جدید فضای متفاوتی را برای مخاطبانمان رقم بزنیم تا علاقه مندان به موسیقی لری با آنها خاطرات شیرینی به دست آورند.
این هنرمند پیشگام موسیقی نواحی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چرا طی سال های اخیر فعالیت کمتری در اجرای برنامه های زنده داشته است، تصریح کرد: متاسفانه خیلی از همکاران شما درباره این موضوع با من صحبت می کنند که باید در جواب بگویم اینگونه نیست که من علاقه ای به اجرای برنامه زنده ندارم. مطمئن باشید ما دوست داریم در تالارهایی چون وحدت کنسرت برگزار کنیم اما من زمانی بالغ بر ۲ سال منتظر ماندم که نوبت اجرای من در تالار وحدت برسد و این برای من حیرت آور است که چرا ما نمی توانیم در این تالار برنامه های مستمری داشته باشیم و دائما هم با این سوال مواجه می شویم که چرا کم کاریم.
رحمانپور عنوان کرد: متاسفانه در گرفتن نوبت برنامه های کنسرت روابطی وجود دارد که طی آن فقط یکسری از افراد خاص می توانند از موانع عبور کنند و در تالار وحدت کنسرت برگزار کنند. از این جهت وقتی دیدم خودم به تنهایی قادر به پیگری اجرای برنامه در تالار نیستم با چند تهیه کننده خصوصی وارد مذاکره شدم و دیدم آنها راحت تر از من می توانند اقدام به برگزاری کنسرت کنند. البته من پیش از اینها نیز با معاون هنری وزیر ارشاد گفتگوهایی پیرامون این فضا داشته ام که امیدوارم نتیجه این گفتگوها اجرای راحت تر هنرمندان پیشکسوت موسیقی باشد.
وی در بخش پایانی صحبت های خود گفت: همه بزرگان موسیقی نواحی ایران دوست دارند که در پایتخت کنسرت برگزار کنند اما متاسفانه برخی از روابط وجود دارد که مانند ماجرای «فست فود» که جای غذای روزانه و سنتی ایرانی ها را گرفته ، فضای «فست آرت» را به وجود آورده و این یکی از دردناک ترین اتفاقاتی است که ما طی سال های گذشته در همه عرصه های هنر شاهد بوده ایم.
ارسال نظر