با كيفيت ترين نان ايران معرفی شد
ارزیابی مسئولین کنترل کیفی شرکتهای مناطق براساس شاخص های مندرج در استاندارد ۲۶۲۸ نان سنتی نشان می دهد كه نان سنگک و تافتون با نمره کیفیت ۷۸ از ۱۰۰ بالاترین نمره را به خود اختصاص دادند.
عباس قبادی با اعلام خبر بالا گفت: طبق بررسيها، اقدامات انجام شده در زمینه ی تولید نان با کیفیت ازجمله آموزش نانوایان، بهسازی و نوسازی واحدهای نانوایی و نظارت بر آنها از متغیرهای تأثیرگذار بر افزایش کیفیت نان توليدي در تیرماه است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت درخصوص نحوه سنجش کارشناسی کیفیت نان گفت: به منظور سنجش کیفیت نان، كارشناسان كنترل كيفي آزمایشگاههای غله و خدمات بازرگانی مناطق ۱۴ گانه کشور در هر ماه، سه درصد واحدهای نانوایی در هر استان را با درنظر گرفتن پراکنش جغرافیایی این واحدها و نوع نان تولیدی، نمونه برداری مي كنند كه مطابق با معیارهای کیفی از نمونه ها، نمره كيفي هر استان و از ميانگين كل استانها، نمره كشوري تعيين ميشود.
قبادی افزود: ارزیابی مسئولین کنترل کیفی شرکتهای مناطق براساس شاخص های مندرج در استاندارد ۲۶۲۸ نان سنتی نشان می دهد كه نان سنگک و تافتون با نمره کیفیت ۷۸ از ۱۰۰ بالاترین نمره را به خود اختصاص داده و نانهای بربری و لواش به لحاظ کیفیت در رتبه های بعدی قرار دارند.
نظر کاربران
اگر بازرسی ها بیشتر بشه کیفیت نان قطعا بالا میره
راستی چرا معیار مشخص نمی کنند
متاسفانه تا قبل حذف یارانه نونواییها بهانشون این بود اردی که بهمون میدن خرابه..الان که دیگه آزاد شده و هر کس میتونه ارد رو از جاییکه دلش میخواد بگیره بدتر شده که بهتر نشده...دلیل عمده اشم اینه برای پختش وقت نمیذارن و با کمترین زمان و هزینه نون میدن دست مردم...