جزییات جدید عرضه بنزین از آذر ماه
مدیرعامل شرکت پخش فرآوردههای نفتی با تشریح آخرین وضعیت عرضه بنزین پس از حذف سهمیهها از اول آذر، گفت: ذخیره بنزین ۷۰۰ تومانی موجود در کارتها به کمترین میزان خود پس از آزادسازی قیمتها رسید.
سید ناصر سجادی درباره آخرین وضعیت عرضه بنزین در جایگاهها از ابتدای آذر ماه سال جاری، گفت: براساس مصوبه هیات دولت اعتبار مصرف سهمیه بنزین ۷۰۰ تومانی ذخیرهسازی شده در کارتهای هوشمند سوخت از ابتدای آذر ماه سال جاری به پایان می رسد.
مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران با اعلام اینکه عملا از ابتدای آذر ماه سال جاری بنزین معمولی به صورت تک نرخی و با بهای ۱۰۰۰ تومان و بنزین سوپر با قیمت ۱۲۰۰ تومان در جایگاههای کل کشور عرضه می شود، تصریح کرد: بر این اساس عرضه بنزین با قیمت ۷۰۰ و ۸۰۰ تومانی در جایگاه ها متوقف خواهد شد.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه با عرضه بنزین تک نرخی از ابتدای آذر ماه سال جاری، حذف کارتهای هوشمند سوخت در دستور کار قرار ندارد، اظهار داشت: از این رو همچون سابق مردم با استفاده از کارت شخصی و یا کارت جایگاهداران می توانند نسبت به خرید بنزین معمولی و یا سوپر اقدام کنند.
وی همچنین با رد حذف کارتهای بنزین همزمان با حذف سهمیهها از ابتدای آذر ماه، بیان کرد: با توجه به اتمام سهمیه بندی بنزین مردم کمتر انگیزه برای خرید بنزین با استفاده از کارتهای شخصی را دارند و هم اکنون بخش عمده خرید بنزین با استفاده از کارت جایگاه داران انجام می شود.
سجادی با یادآوری اینکه از ابتدای آذر ماه هیچ گونه برنامه ای به منظور جمع آوری کارت سوخت جایگاهداران نداریم، بیان کرد: با این وجود از مردم درخواست میشود که برای خرید بنزین از کارت هوشمند سوخت شخصی استفاده کنند که این موضوع به جمع آوری اطلاعات و مدیریت بیشتر تامین و توزیع بنزین در کشور کمک خواهد کرد.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران با بیان اینکه همزمان با عرضه تک نرخی بنزین در سراسر کشور هیچ گونه محدودیتی در استفاده از کارت جایگاهداران توسط مردم هم اعمال نشده است، تاکید کرد: عرضه کارتی بنزین یکی از سیاستهای کلان دولت و وزارت نفت بوده و با آزادسازی قیمتها و عرضه تک نرخی خللی در اجرای این سیاست به وجود نمیآید.
این مقام مسئول در ادامه با تاکید بر اینکه هم اکنون ذخیره بنزین ۷۰۰ تومانی موجود در کارتها به کمترین میزان خود پس از آزادسازی قیمتها رسیده است، اظهارداشت: همزمان با اجرای طرح آزادسازی قیمتها ذخیره بنزین ۷۰۰ تومانی کارتها به حدود دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون لیتر رسیده بود.
وی با بیان اینکه هم اکنون ذخیره بنزین ۷۰۰ تومانی کارت ها به کمتر از ۴۰۰ میلیون لیتر کاهش یافته است، گفت: پیش بینی میشود تا اول آذر ماه حدود ۵۰ میلیون لیتر از این سهمیه ۷۰۰ تومانی مورد استفاده قرار بگیرد.
سجادی با اعلام اینکه در طول ماههای نخست حذف سهمیه بندی بنزین به طور متوسط روزانه ۱۴ تا ۱۵ میلیون لیتر بنزین با قیمت ۷۰۰ تومانی در جایگاهها خریداری می شد، افزود: با این وجود هم اکنون میزان فروش روزانه بنزین ۷۰۰ تومانی به کمتر از ۳.۵ تا ۴ میلیون لیتر در روز رسیده است.
مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران در پایان با یادآوری اینکه هم اکنون بخش عمده مردم از سهمیه بنزین ۷۰۰ تومانی خود استفاده کردهاند، خاطرنشان کرد: به نظر می رسد ذخیره بنزین ۷۰۰ تومانی موجود و باقیمانده مربوط به کارتهای خودروهای دولتی و کارتهای غیر قابل استفاده بوده است.
نظر کاربران
میشه بگید چرا برای عرضه ی هر کوفت و زهر ماری به ملت بیچاره انقد آسمون ریسمون میبافید؟؟؟ یعنی دارن خودشونو مییییییییییکشن 4 تا خدمات به مردم ارائه بدن اونم هزار تا اما اگر توشه.ای خدا باعث و بانی این بدبختیا رو تو 4 سال پیش نابود کنه
دولت افرادی که صرفه جویی پیشه کرده بودن و بیشتر از حمل و نقل حمومی استفاده کرده اند را به این طریق تنبیه می کند.
عواقب این امر در ذهن همه مخصوصاً افرادی که متضرر می شوند خواهند مماند.
ابعاد فرهنگی بسیار بیشتر از ابعاد اقتصادی ماجراست.
حال بگوییم مردم ژاپن اینطوری هستند و یا مردم اروپا! مشکل از مردم ایران نیست مشکل از جای دیگراست.
حالا اگه یه نفر با مدیریت صحیح و صرفه جویی مقداری بنزین ذخیره کرده چرا باید این ذخیره بسوزه؟ حداقل باید مابه التفاوت 300 تومان بهش تعلق بگیره .اگه به گفته این آقای مسول تا آخر آبانماه حدود 400 میلیون لیتر بنزین 700 تومانی تو کارتها ذخیره شده باشه دولت با سوزوندن این مقدار سهمیه حدود 120 میلیارد تومان کاسب شده که این حق مردم بوده. حرومتون باشه