تحریف تاریخ کار دست سینمای چین داد
فیلم پرهزینه سینمای چین با نمایش جعلی مائو تسهتونگ در یک واقعه تاریخی، به خاطر تحریف تاریخ هدف انتقادهای شدید آنلاین قرار گرفت.
این کنفرانس سال ۱۹۴۳، در قاهره بین چرچیل نخستوزیر بریتانیا، روزولت رئیس جمهور آمریکا و چیانگ کایشک رهبر سیاسی نظامی چین در آن دوران برگزار شد. رهبران چین، بریتانیا و آمریکا در این کنفرانس درباره جنگ با ژاپن و سرنوشت آسیای پس از جنگ گفتوگو کردند.
«بیانیه قاهره» که ماه اوت ۲۰۱۵، همزمان با هفتادمین سالگرد تسلیم ژاپن در جنگ جهانی دوم در چین کار اکران خود را آغاز کرده، با نادیده گرفتن نقش ژنرال کایشک در کنفرانس قاهره، در پوسترهای تبلیغاتی و پیشنمایش فیلم روی حضور مائو تسهتونگ در این واقعه تاریخی تمرکز کرده است.
مائو در سال ۱۹۳۵ رهبری حزب کمونیست را در چین برعهده گرفت، اما تا سال ۱۹۴۹ به رهبری کشور دست نیافته بود، بنابراین نقشی در مذاکرات قاهره برعهده نداشت.
پس از اکران این فیلم شبکههای اجتماعی چین به شدت به این تحریف گستاخانه تاریخ از سوی عوامل سازنده این فیلم واکنش نشان داده، و با ساختن پوسترهایی کیم جونگاون و شخصیت تخیلی فیلم ارباب حلقهها گالوم را نیز وارد کنفرانس قاهره کردند.
یک منتقد هنری در گلوبال تایمز درباره این کار سازندگان فیلم گفت : « پوسترهای تبلیغاتی فیلم، با نمایش مائو در کنفرانس قاهره، و خارج کردن کایشک از آن، نشان دادند هیچگونه احترامی برای تاریخ و شخص مائو قائل نیستند.»
ارسال نظر