تولد ریوالدو با حضور رضا عطاران + عکس
در فیلم سینمایی «آی ام نات سالوادور» در برزیل ریوالدو ستاره سابق بارسلونا و تیم ملی بزریل جلوی دوربین رفته و در نقش خودش ظاهر شده و در سکانسهایی همبازی رضا عطاران است.
نکته جالب، همزمانی تولد این بازیکن بزرگ و سابق تیمهای بارسلونا و آ.ث.میلان با روز شروع فیلمبرداری کارش در این فیلم بود که با سورپرایزِ جشن تولدش توسط عوامل فیلم مواجه گشت.
به گزارش مشاور رسانهای پروژه و فیلمنیوز، ریوالدو ضمن تشکر و شادمانی از این توجه گفت که این دومینبار است که توسط ایرانیان سورپرایز میشود؛ بار اول در مواجهه با تیم پرسپولیس در ورزشگاه آزادی که انتظار استقبال صدهزارنفری تماشاگران را نداشته و بسیار تحت تأثیر جو استادیوم بوده و بار دوم امروز که فکر نمیکرده یک گروه سینمایی و فرهنگی ایرانی از روز تولدش خبردار باشند و آن را جشن بگیرند.
ارسال نظر