«زايده» عجیب در بدنه برج ميلاد تهران
نصب يك صفحه دايرهاي شكل بر فراز برج ميلاد طي چند هفته گذشته، از يكسو نماي بصري بلندترين نماد پايتخت را از حالت طبيعي خود خارج كرده و از سوي ديگر اين ذهنيت را به وجود آورده كه مسوولان شهرداري بدون زمينه مطالعاتي، قصد دارند تغييراتي در ظاهر برج ميلاد ايجاد كنند.
اين صفحه كه در ارتفاعات بالاي «گنبد شيشهاي» برج و روي بدنه «دكل آنتن» تعبيه شده، از هر نقطهاي در شهر كه بتوان كل برج ميلاد را رويت كرد، به راحتي قابل مشاهده است و از فواصل دور شبيه يك خط عمودشده بر سازه برج، رخنمايي ميكند. طي روزهاي اخير در برخي سايتهاي مجازي، درباره علت اين صفحه تازه نصبشده بر بام برج ميلاد، به نورپردازيهاي جديد برج اشاره شد و اينطور نتيجهگيري شده بود كه يكسري نورافكن قرار است از طريق اين صفحه به قسمتهاي پايين برج و به خصوص گنبدشيشهاي تابانده شود.
اما جزئيات آنچه به تازگي در صفحه اينستاگرام برج ميلاد نوشته شده، نشان ميدهد: صفحه دايرهاي شكل نصب شده بر فراز برج ميلاد، بخشي از مجموعه عمليات مخابراتي در حال انجام در بالاترين نقطه برج است كه بعد از اتمام كار، از نماي سازه برداشته خواهد شد. گزارش «دنياياقتصاد» از اطلاعاتي كه عوامل برج ميلاد در اين باره ارائه كردهاند، حاكي است: اين صفحه دايرهاي، يك نوع عرشه حفاظتي براي جلوگيري از پرتاب قطعات در حال نصب روي دكل آنتن به سمت پايين است.
دكل آنتن برج ميلاد، آخرين بخش خدماتي اين برج محسوب ميشود كه هنوز به طور كامل مورد استفاده و بهرهبرداري قرار نگرفته است.
دكل آنتن، درست از قسمت بالاي گنبدشيشهاي در تراز ۳۱۵ متر شروع ميشود. ارتفاع اين دكل ۱۲۰ متر است كه قطر آن از ۶متر شروع و در بالاترين نقطه برج ميلاد به ۶۰سانتيمتر ميرسد. در «دكل آنتن» برج ميلاد قرار است تجهيزات مخابراتي- تلويزيوني براي تكميل امواج بيسيم نهادها و سازمانهاي خاص و همچنين ارتقای سيستمهاي ديجيتال تلويزيون نصب شود.
كار نصب اين تجهيزات اخيرا آغاز شده و براي اينكه از پرتاب و اصابت قطعات فني به شيشههاي گنبد برج ميلاد و همچنين سقوط آنها به پايين و برخورد به بازديدكنندگان برج ميلاد، جلوگيري شود، يك عرشه دايرهاي شيشهاي در پايينترين نقطه دكل آنتن، به صورت موقتي نصب شده است تا از قسمتهاي ديگر برج محافظت كند. در ارتفاع ۳۱۵ متري تا ۴۳۵متري برج ميلاد- فضايي كه دكل آنتن قرار دارد- عمليات نصب تجهيزات توسط يك آسانسور دونفره كه در داخل دكل در حركت است، انجام ميشود و در ارتفاعات بالاتر كه قطر دكل به ۶ سانتيمتر ميرسد، تردد تكنسينهاي مخابراتي توسط پلههاي استخري انجام ميشود.
نظر کاربران
خطر داره نیافته روی سرکسی
پاسخ ها
ان شاء اله که نمی افتد شما مواظب خودت باش
عجب!
در ارتفاعات بالاتر كه قطر دكل به 6 سانتيمتر ميرسد، 6cm واقعا ..... اونوقت با پله ازش میرن یالا ، از چه جنسیه که با اون ارتفاع وزن دو نفر رو تحمل میکنه ؟؟؟؟؟؟
60 سانتی متره نه 6 سانتی متر
باید یکی دیگه مثل برج میلاد ساخته بشه خیلی بده کشور های دیگه این همه برج دارند ما نه فقط یکی اونم درسته باقی خیلی تعریفی نیستند
پاسخ ها
ژاپنی ها اعتقاد دارند تو کشوری که اینهمه کوه داره و شهری مثل تهران نیاز نداره که چند میلیون دلار صرف کنه برج بسازه!!!! من تو خاطرات یکی از کارمندان برج میلاد خونده بودم که ژاپنی ها تو بازدیدشون از برج خیلی متعجب بودن!!
برج رو برای استفاده از اون می سازند نه برای خودنمائی و بیخودی پول خرج کردن درضمن طرح میدان آزادی برای نماد شهر خیلی جالبتر و خاص تر از این برجه بهتره به وضعیت اون برسن که الحمدالله هم مهندس نقشه کش وهم مهندس ناظر زنده هستند و میتونن در بازسازی اش کمک کنن
مهندسان توانگر ایرانی........
جالبه..میگن دستگاه مخابراتی نمیگن دستگاه پخش پارازیت
پارازیت نه مخابرات