۱۵۰۹۵۷۴
۸ نظر
۴۰۰۴
۸ نظر
۴۰۰۴
پ

دو نام بزرگ در نزدیکی نیمکت استقلال

اسلاون بیلیج و مارسل کایزر گزینه‌های جدید استقلال برای فصل آینده هستند.

 فوتبالی: به عنوان اولین رسانه در ایران خبر از مذاکرات استقلال با یک گزینه کروات و هلندی را داد و حالا قصد داریم آن‌ها را معرفی کنیم؛ گفتنی است مدیران استقلال با ژوزه مورایس و ریکاردو ساپینتو هم جلسه داشته‌اند و هر دو گزینه هنوز روی میز هستند. از سوی دیگر بد نیست یک موضوع مهم را خاطرنشان کنیم؛ علی تاجرنیا ادعا می کرد در نیم‌‌فصل مذاکرات خوبی با والتر ماتزاری داشته است و قرار بود این سرمربی ایتالیایی راهی ایران شود اما این اتفاق رخ نداد. حالا شنیده شده برخی نزدیکان علی تاجرنیا درحال قانع کردن او برای مذاکره دوباره با ماتزاری هستند چراکه اعتقاد دارند تاجرنیا با این اقدام، نام خود را نزد هواداران استقلال جاودانه می‌کند اما شروط ماتزاری آنقدر عجیب و غریب است که کمتر کسی فکر می کند که او سرمربی استقلال شود.

IMG_20250429_204916_487

برگردیم به معرفی دو گزینه دیگر استقلال در مقطع فعلی؛ اسلاون بیلیچ و مارسل کایزر. پس از قطع همکاری استقلالی‌ها با پیتسو موسیمانه، آبی‌ها سراغ مذاکرات اولیه با اسلاون بیلیچ رفتند اما این سرمربی کروات، به دلیل شرایط منطقه در آن مقطع، دست رد به سینه استقلالی‌ها زد اما حالا خیال بیلیچ از برخی مسائل راحت شده و به استقلالی‌ها چراغ سبز نشان داده است.

البته که مبلغ درخواستی اسلاون بیلیچ به قدری بالاست که احتمالا مذاکرات با او ادامه پیدا نخواهد کرد. گفته می‌شود بیلیچ برای یک‌فصل حضور در ایران درخواست 5 میلیون یورویی داشته و بعید است مدیران استقلال چنین رقمی را قبول کنند.

دیگر گزینه فعلی استقلال، مارسل کایزر هلندی است. کایزر سابقه هدایت آژاکس، اسپورتینگ و الشباب را در کارنامه خود دارد و با اسپورتینگ و همچنین الجزیره امارات چند قهرمانی به دست آورده است.

حالا باید دید قرعه نیمکت استقلال به نام این دو مربی خواهد افتاد یا فرد دیگری جانشین مجتبی جباری در فصل آینده خواهد شد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • هیچی

    با۱۵۰تااسم سر هوادارو گرم میکنن دست آخر برادر موسیمانه رو میارن

  • رضا

    خارجی فقط ساپینتو

  • فرهنگ

    همیشه همین بوده اول میگن گواردیولا ، بعد میگن ماتزاری ، بعد میگن سرمربی اخیر سپاهان بعد میگن .....یواش یواش میان پائین اخرش میرن به سهراب بختیاری زاده

  • صفر

    مربی خارجی دلش به حال استقلال و طرفداراش نمی سوزه البته ساپینتو و شفر واقعا خوب بودن ولی این مدیرهای بی تجربه ما نتونستن نگهشون دارن اکثر این مربیهای که الان اسمشون آوردین فقط پول براشون مهمه نه پیشرفت استقلال مثل همین سیاه پوست کلاه بردار واقعا من موندم بر چه مبنایی با این کلاه بردار قرداد امضا کردن که با زن و بچه هاش بیاد ایران گردی و عشق و حال ویه پول قلمبه از این مدیرهای بی تجربه که اصلا پول این بیت المال براشون مهم نیست و به جیب بزنه و بره

  • صفر

    بخدا نصب همین پول های که به مربی خارجی مخوان بدن به همین مجتبی بدن و حمایتش کنن و بازیکن‌های که مد نظرش هست بیارن و تو کارش دخالت نکنن باور کنید موفق میشه استقلال رو تو جایگاه خودش بیاره چون هم جوان هست هم زرنگ هست وهم دلش برای استقلال می سوزه فقط تجربه کم داره که اون هم باید از یه جایی شروع کنه فقط باید طرفداره صبر داشته باشن و حمایتش کنن مثل فرهاد مجیدی

  • مجتبی

    چه جوک خوبی. استقلال به این دو نفر فکر هم‌نمی کند. ایجنت ها یه اسمی میگن، شاید تاجرنیا فریب خورد.

  • لئو روخاس

    خالی بندی

  • کاربر

    مشکل از ریشس

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج