وندی شرمن: ویتکاف مذاکرات دشواری پیش دارد
وندی شرمن معاون سابق وزارت خارجه آمریکا و مذاکره کننده ارشد آمریکا در گفت و گوهای هسته ای پیشین با ایران در دوره ریاست جمهوری اوباما مهمان شبکه abc بود .
عصر ایران: وندی شرمن معاون سابق وزارت خارجه آمریکا و مذاکره کننده ارشد آمریکا در گفت و گوهای هسته ای پیشین با ایران در دوره ریاست جمهوری اوباما مهمان شبکه abc بود .
از وندی شرمن پرسیده شد: نظر شما در مورد تلاش ترامپ برای رسیدن به یک توافق جدید بعد از نابود کردن توافق قبلی چیست؟
او جواب داد:من بهترین آرزوها را برای ترامپ و استیو ویتکاف دارم که به نظر میاد این روزها در همه امور فرستاده ترامپ به شمار می آید.(می خندد.) رسیدن به توافق خیلی عالیه. ولی موضوع چالش برانگیزیه. رییس جمهور ترامپ گفته مذاکرات مستقیم خواهد بود اما عراقچی وزیر خارجه ایران گفته مذاکرات غیر مستقیم خواهد بود.
به نظر من مذاکرات به صورت غیر مسدی شرمن گفت: البته به نظر میاد ترامپ اعتماد بسیار زیادی به ویتکاف دارد. این گفت و گوها جنبه فنی بسیار پیچیده ای دارد و عباس عراقچی وزیرخارجه ایران که در زمان گفت و گوها در دوره اوباما طرف مذاکره من بود آدم بسیار سرسخت و باهوشی است او زبان انگلیسی را به طور کامل و مسلط صحبت می کند و از همه جزییات فنی باخبره، بنابراین ویتکاف با رقیب سرسختی رو به روست.
نظر کاربران
بالاخره،آمریکا،اگرمحترمانه وواقع بینانه باایران رفتارکند،اگرتحریم رفع کندواجازه غنی سازی پایین تربدهد،حتی درایران سرمایه گذاری راآزادکند،واجناس آمریکایی بانفت ایران،معامله یاایران راسکوی ارسال اجناس آمریکایی به قفقاز-آسیای میانه وروسیه بداند!یک توافق بردبردهست!هرچندایران بازار۸۵میلیونی همراه با۱۷میلیون افغان!برای آمریکا جذاب هست!نفت-گازولیتیوم و...ایرانم مهمه!هرچند،آمریکابعدحل جریان ایران بسمت چین خواهدرفت!بعدنوبت هندوستان!
خدابه تیم ایرانی قوت بده ومشکلات حل بشه 👋
به امیدموفقیتش🙏
اگه اقایان تندرو و کاسبان تحریم اجازه دهند
مذاکراتی در کار نیست
فرستاده ترامپ میاد درخواست هاشو املا میکنه، هميشه وهمه وقت توپ تو زمین ما بود
اون ظریف بود
وندی اگه کمی خوشکله بودی میگرفتم.