۱۵۰۵۴۱۸
۴ نظر
۳۹۸۳
۴ نظر
۳۹۸۳
پ

ایده عجیب و مضحک باشگاه استقلال برای درآمدزایی

فرشاد کاس‌نژاد، روزنامه نگار به نکته جالبی در خصوص خبر رسانه رسمی باشگاه استقلال پرداخت.

برترین‌ها: فرشاد کاس‌نژاد، روزنامه نگار به نکته جالبی در خصوص خبر رسانه رسمی باشگاه استقلال پرداخت.

باشگاه استقلال به‌تازگی از طریق کانال رسمی تلگرام خود، خبر فروش سررسیدهای اختصاصی را منتشر کرده است. این اقدام که در قالب عرضه محصولات فرهنگی باشگاه انجام شده، با هدف ایجاد منابع درآمدی در یکی از دشوارترین فصل‌های تاریخ این باشگاه صورت گرفته است. در حالی‌که باشگاه‌های حرفه‌ای دنیا در حوزه اسپانسرینگ و جذب منابع مالی نوآورانه عمل می‌کنند، استقلال در یکی از بدترین فصل‌های تاریخش، با فروش سررسید به‌دنبال تأمین منابع مالی است.

اگرچه باشگاه هدف خود را کسب درآمد عنوان کرده، اما این اقدام با واکنش‌های طنزآمیز و بعضاً تند از سوی هواداران مواجه شده است.

photo_2025-04-13_13-20-50

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بی نام

    کیسه کش های مضحک

  • aria.roial

    واقعا

  • ایران

    کیسه های لجن 😂😂😂

  • اشکان

    آفرین کیسه کشای قهرمان 😆😆😆

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج