قیمت دلار برای بانکها اعلام شد
بانک مرکزی اعلام کرد که بانکها برای گزارشگری مالی پایان سال ۱۴۰۳ هر یورو را به قیمت ۷۴ هزار و ۴۰۰ تومان و هر دلار را به قیمت ۶۸ هزار و ۱۰۰ تومان قیمتگذاری کنند.
فارس: بانک مرکزی اعلام کرد که بانکها برای گزارشگری مالی پایان سال ۱۴۰۳ هر یورو را به قیمت ۷۴ هزار و ۴۰۰ تومان و هر دلار را به قیمت ۶۸ هزار و ۱۰۰ تومان قیمتگذاری کنند.
بانک مرکزی در نامهای بر اساس مصوبه جلسه ۲۷ /۱۲ /۱۴۰۳ هیئت عالی این بانک نرخ تسعیر اقلام پولی داراییها و بدهیهای ارزی شبکه بانکی کشور را برای گزارشگری مالی پایان سال ۱۴۰۳ اعلام کرد.
در این نامه آمده است:
۱ـ نرخ تسعیر برای داراییها و بدهیهای پولی ارزی بانکها و موسسات اعتباری غیر بانکی برای دوره گزارشگری مالی منتهی به اسفند ماه سال ۱۴۰۳، نرخ خرید حواله ETS مرکز مبادله ارز و طلای ایران در تاریخ ۲۸/ ۱۲/ ۱۴۰۳ برای هر یورو معادل ۷۴۴.۰۳۶ ریال و برای هر دلار آمریکا معادل ۶۸۱.۲۰۳ ریال میباشد.
در مورد سایر اسعار نیز بر مبنای نرخ برابری آنها به یورو در مقطع زمانی پایان اسفند ماه سال ۱۴۰۳ با رعایت استانداردهای حسابداری مربوط عمل شود.
۲ـ ما بهالتفاوت حاصل از تسعیر داراییها و بدهیهای ارزی در بانک دولتی، درآمد یا هزینه دوره تلقی نشده و باید در حساب «تفاوت تسعیر داراییها و بدهیهای ارزی» به عنوان یکی از اقلام حقوق مالکانه منظور شود.
نظر کاربران
این نامه مزخرفه وضمانت اجرایی ندارد؟! فقط برای بازی ودلخوش گرمی شبکه فضای مجازیه ارزش دیگری نداشته وندارد؟! رفت برای ۱۷ فروردین ۱۴۰۴؟؟؟!!؛
معلومه دلار زیاد داری از ترس ریزشش داری حرص میخوری
اشتباه نگیرید این ی فاجعه است این همون دلار ارزان دولته
دوستان عزیز دعوا نکنید
اجازه دهید بنده در این زمینه توضیحی بدهم:
این نرخ صرفآ جنبه آماری دارد و فقط برای تسعیر حسابهای ارزی بانکها استفاده می شود و هیچ ارزش از جنبه خرید و فروش ارز ندار د.
سال قبل این نرخ حدود ۴۲۰۰۰ تومان برای دلار و حدود ۴۵۰۰۰ تومان برای یورو و برای سایر ارزها هم به نسبت برابری آنها در برابر دلار محاسبه می گردد.