۱۵۰۰۱۹۰
۱۰۱۷
۱۰۱۷
پ

منتظر سرد شدن ناگهانی هوا در شب عید باشید

سازمان هواشناسی آخرین پیش‌بینی‌ها را از وضعیت جوی کشور طی ۵ روز آینده اعلام کرد.

همشهری آنلاین: سازمان هواشناسی آخرین پیش‌بینی‌ها را از وضعیت جوی کشور طی ۵ روز آینده اعلام کرد.

5148579

سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد امروز (دوشنبه) و فردا (سه‌شنبه) در برخی نقاط استان‌های فارس، بوشهر، کرمان، هرمزگان و کرمان افزایش ابر و بارش پراکنده و خفیف پیش‌بینی می‌شود. در این مدت در برخی نقاط شمال غرب و دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی در برخی ساعات وزش باد شدید رخ خواهد داد.

چهارشنبه ـ با ورود سامانه بارشی به کشور ـ در استان‌های واقع در شمال غرب و پنجشنبه و جمعه در نیمه غربی کشور رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گرد و خاک و در نقاط مستعد تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

تا روز سه‌شنبه افزایش دما را در استان‌های ساحلی خزر و اردبیل خواهیم داشت که در نقاط کوهستانی باعث تسریع ذوب برف و افزایش حجم آب رودخانه‌ها شده و احتمال سقوط بهمن و ریزش سنگ وجود دارد.

چهارشنبه تا جمعه نیز کاهش محسوس دما بین ۱۰ تا ۱۵ درجه در این مناطق رخ خواهد داد.

پنجشنبه و جمعه دریای خزر مواج می باشد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج