۱۴۹۹۵۵۳
۹ نظر
۲۵۶۹
۹ نظر
۲۵۶۹
پ

طرح ممنوعیت ورود شهروندان ایران به آمریکا

نیویورک تایمز به نقل از منابع آگاه گزارش داد که دولت ترامپ در حال بررسی طرحی برای اعمال محدودیت‌های جدید سفر به آمریکا است که شهروندان ۴۳ کشور را شامل می‌شود.

ایرنا: روزنامه نیویورک تایمز شنبه گزارش داد، دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در حال بررسی طرح ممنوعیت یا محدودیت ورود شهروندان ۴۳ کشور به ایالات متحده است.

6198841

منابع آگاه به این روزنامه آمریکایی گفتند، بر اساس پیش‌نویس که توسط مقام‌های امنیتی و دیپلماتیک تهیه شده است، این فهرست شامل سه بخش قرمز، نارنجی و زرد است.

طبق بخش «قرمز»، شهروندان یازده کشور به طور کلی از ورود به آمریکا منع خواهند شد. این فهرست شامل شهروندان کشورهای افغانستان، بوتان، کوبا، ایران، لیبی، کره شمالی، سومالی، سودان، سوریه، ونزوئلا و یمن است.

همچنین بر اساس بخش «نارنجی» شهروندان ۱۰ کشور شامل بلاروس، اریتره، هائیتی، لائوس، میانمار، پاکستان، روسیه، سیرالئون، سودان جنوبی و ترکمنستان با محدودیت ورود به آمریکا مواجه خواهند شد.

در فهرست نارنجی، افرادی به قصد تجاری راهی آمریکا می‌شوند ممکن است که اجازه ورود به ایالات متحده را پیدا کنند اما از ورود مهاجر از این کشورها جلوگیری و صدور روادید گردشگری برای شهروندان آنها لغو می‌شود.

علاوه بر این، بخش «زرد» نیز که شامل ۲۲ کشور از جمله کامرون، کامبوج، مالاوی و مالی است، تهیه شده که از آنها خواسته خواهد شد تا ظرف ۶۰ روز کاستی‌های مورد نظر آمریکا را رفع کنند. در غیر این صورت به فهرست نارنجی یا قرمز منتقل خواهند شد.

منابع آگاه اعلام کردند که این سه فهرست چند هفته پیش توسط وزارت خارجه آمریکا تهیه شده است و امکان دارد که تغییراتی در آن ایجاد شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • مرتضی

    افغانی هاکه درایران رخنه کرده اند

  • مری

    خداروشکر کاش برای اقا زاده ها ممنوع باشه

  • چشم سوم

    بهتر!

  • ماه

    باز بگین ترامپ مردم ایرانو دوست داره

  • ایران سربلند

    این آمریکاشیطان صفت قابل اعتمادنیست

  • برادر شهید

    جالبه دیگه خبرگزاری ها از کلمه اتباع برای ایرانی ها استفاده میکنند و از کلمه فرد خارجی برای افغانهای داخل ایران .به مقام والا رسیدیم .

  • کیوان

    بهتر اونایی هم که رفتن اخراج کن

  • بختیار

    بهترین کارو کردی دمت گرم

  • ۲۹۳۴۱۳

    من میخواستم تعطیلات عید برم امریکا منتظرم حقوقم بیاد رو کارت

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج