۱۴۶۰۰۰۲
۲ نظر
۴۳۸
۲ نظر
۴۳۸
پ

نخستین خودروهای برقی وارد ناوگان پلیس‌راه کشور شدند

نخستین خودروهای برقی امروز یکشنبه ۱۵ مهر و همزمان با هفته نیروی انتظامی با حضور رئیس پلیس راهور فراجا و جانشین فرماندهی کل انتظامی رونمایی و وارد ناوگان پلیس شد.

عصر ایران: نخستین خودروهای برقی امروز یکشنبه ۱۵ مهر و همزمان با هفته نیروی انتظامی با حضور رئیس پلیس راهور فراجا و جانشین فرماندهی کل انتظامی رونمایی و وارد ناوگان پلیس شد. این خودروها در نخستین مرحله در اختیار پلیس راه استان تهران قرار گرفت و در محدوده آزادراه تهران-کرج مورد استفاده قرار می‌گیرد.

رئیس پلیس راهور درباره به کارگیری خودروهای برقی در پلیس راه گفت: این مسئله هم جنبه محیط زیستی و هم جنبه پیشتازی پلیس در استفاده از انرژی پاک دارد.

سردار سید تیمور حسینی به افتتاح ایستگاه شارژ خودروهای برقی در این محور اشاره کرد و افزود: این خودروها از لحاظ کیفیت، شتاب و عملکرد در سطح خودروهای بنزینی و حتی بهتر هستند؛ بنابراین هیچ محدودیتی برای عملیات وجود ندارد.

وی اضافه کرد: خودروهای برقی پلیس با همکاری شرکت بهمن موتور تهیه شدند که با هر بار شارژ می توانند تا ۴۲۰ کیلومتر پیمایش داشته باشند.

پخش-نشدن-ویدئو

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    اینها قرار بود در ناوگان تاکسیرانی استفاده شوند ولی مشتری نداشت ، حالا کردند تو پاچه پلیس راه

  • ناشناس

    ولی برای مردم وارد نمی کنید!همه چی مال خودتون!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج