طرز تهیه نان کماج پنبهای به سبک قنادی های تبریز
در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: ۱۵ گرم مخمر، ۱۰۰ گرم آب ولرم، ۳ عدد تخم مرغ، ۱۷۵ گرم شکر، ۸ گرم نمک، یک قاشق چایخوری وانیل، ۱۷۵ گرم روغن مایع و ۷۵۰ گرم آرد این نان سنتی را درست می کند.
فرادید: در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: ۱۵ گرم مخمر، ۱۰۰ گرم آب ولرم، ۳ عدد تخم مرغ، ۱۷۵ گرم شکر، ۸ گرم نمک، یک قاشق چایخوری وانیل، ۱۷۵ گرم روغن مایع و ۷۵۰ گرم آرد این نان سنتی را درست می کند.
ارسال نظر