قالیشویی بانو _استیکی
۱۴۴۱۴۶۱
۲۰۷۵
۲۰۷۵
پ

ترکیه بابت کباب ترکی به کمیسیون اروپا شکایت برد

ترکیه در ماه آوریل درخواستی را برای ثبت دونر کباب یا همان کباب ترکی به کمیسیون اتحادیه اروپا ارسال کرد تا فقط تولیدکنندگانی که مطابق با روش ثبت شده به پخت آن اقدام می‌کنند، بتوانند نسبت به تولید آن اقدام کنند.

یورو نیوز: درخواست ترکیه از کمیسیون اتحادیه اروپا برای به رسمیت شناختن دونر کباب در این اتحادیه مانند آنچه پیشتر برای پیتزای ناپلی ایتالیا و ژامبون سرانوی اسپانیا انجام شده بود، با مخالفت آلمان روبرو شد.

ترکیه بابت کباب ترکی به کمیسیون اروپا شکایت برد

بنا بر گزارش‌ها، ترکیه در ماه آوریل درخواستی را برای ثبت دونر کباب یا همان کباب ترکی به کمیسیون اتحادیه اروپا ارسال کرد تا فقط تولیدکنندگانی که مطابق با روش ثبت شده به پخت آن اقدام می‌کنند، بتوانند نسبت به تولید آن اقدام کنند.

تولیدکنندگان آلمانی با ارائه مخالفت خود نسبت به درخواست ترکیه در سطح اتحادیه اروپا در ۲۵ ژوئیه (۴ مرداد ۱۴۰۳)، مناقشه‌ای را به راه انداخته‌اند که آغاز گر یک دوره‌ شش ماهه حل اختلاف شده است. این دوره ۶ ماهه حل اختلاف با مشاوره کشورهای عضو اتحادیه اروپا در مورد مالکیت معنوی به پایان خواهد رسید.

سخنگوی کمیسیون اروپا به یورونیوز تایید کرد که درنهایت با این درخواست مخالفت شده است، اگرچه مدیران اجرایی اتحادیه اروپا از تایید این نتیجه خودداری کردند.

دو منبع نزدیک به این موضوع به یورونیوز گفتند که وزارت فدرال غذا و کشاورزی آلمان، مستقر در بن، مخالفت خود را با این درخواست ترکیه ارائه کرده است. این منابع اظهار داشتند که این وزارتخانه آلمانی بر اساس بازخورد و مواضع ارائه شده توسط چندین تولیدکننده آلمانی اقدام کرده‌اند و مقاومت در برابر درخواست ترکیه را منعکس کننده موضع تولیدکنندگان آلمانی و نه دولت آلمان می‌دانند.

مرحله بعدی این فرآیند شامل ارزیابی پذیرش مخالفت توسط کمیسیون و سپس تسهیل مذاکرات بین درخواست‌کننده و طرف مخالف است. در همین باره تا شش ماه به دو طرف فرصت داده می‌شود تا به توافق برسند. اگر توافق حاصل شود، باید ظرف یک ماه به کمیسیون گزارش داده شود.

در هر صورت چه توافقی حاصل شود و چه نشود، تصمیم نهایی در مورد ثبت این درخواست با کمیسیون خواهد بود.

ترکیه به دنبال دریافت برچسب «حفاظت از دستپخت سنتی» است، مشابه آنچه به پیتزا ناپولی ایتالیا و ژامبون سیرانو اسپانیایی اعطا شده است. علی‌رغم آنکه این برچسب بالاترین سطح حفاظت معنوی برای غذا در اروپا را ارائه نمی‌دهد، با این حال، هدف درخواست ترکیه از ثبت دونر در اروپا حصول اطمینان از آن است تا پخت دونر تنها به تولیدکنندگانی که به روش‌ها و مشخصات ثبت شده پایبند هستند، محدود شود.

در صورت موافقت برش‌های گوشت گاو و بره «به صورت افقی با ضخامت ۳تا ۵ میلی‌متر بریده می‌شوند» و تنها در این صورت می‌توانند به عنوان دونر برچسب‌گذاری شوند. در همین‌باره برش‌های مرغ هم باید ۱ تا ۲ سانتی‌متر ضخامت داشته باشند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتی ۹/۸ ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت برترین ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج