۱۴۰۵۹۵۵
۶۱۰
۶۱۰
پ

ویدئویی از گشت و گذار چینی‌ها در طبیعت گیلان

آشنایی ۶ اینفلوئنسر چینی با عنوان گردشگری خوراک به کشورمان با موضوع جاذبه‌های استان‌های قزوین، زنجان، گیلان و آذربایجان‌شرقی در قالب پروژه «ایران سلام» انجام شد.

ایسنا: آشنایی ۶ اینفلوئنسر چینی با عنوان گردشگری خوراک به کشورمان با موضوع جاذبه‌های استان‌های قزوین، زنجان، گیلان و آذربایجان‌شرقی در قالب پروژه «ایران سلام» انجام شد. فعالان فضای مجازی چین با بیش از ۶۰ میلیون مخاطب، چهار موضوع طبیعت و تنوع اقلیمی، تاریخی و فرهنگی، جاده ابریشم و موضوع خوراک را دنبال کردند. با توجه به سلیقه‌های مختلف گردشگران، مقاصدی با محصولات و توانمندی‌های متنوع برای گروه‌های چینی برنامه‌ریزی شد.

پخش-نشدن-ویدئو

با هوش مصنوعی، 10 برابر سریعتر به پول برسید!
با هوش مصنوعی، 10 برابر سریعتر به پول برسید!
تا دیر نشده یاد بگیر! هوش مصنوعی حتی سخت ترین کارهات رو زیر 1 دقیقه انجام میده: ساخت لوگو، معماری، مقاله طولانی نوشتن، خلاصه کتاب و هر کاری که فکرش رو بکنی. همین الان رایگان یاد بگیر:
ثبت نام رایگان در وبینار

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج