حلوای شعریه؛ دسر جذاب عربی
حلوای شعریه یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار عربی است که آمادهکردنش زیاد طول نمیکشد
زندگی سلام: حلوای شعریه یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار عربی است که آمادهکردنش زیاد طول نمیکشد. نام این حلوا را از ماده اصلی آن یعنی رشتههای شعریه گرفتهاندکه نوعی رشته ترد و نازک است و از آن برای تهیه کنافه، باقلوای ترکی و چند شیرینی دیگر هم استفادهمیکنند. رشتههای شعریه به نامهای کارادیف، عربی یا پاکستانی هم شناختهمیشوند و میتوانید از فروشگاههای لوازم قنادی آن را تهیه کنید.
طرز تهیه:
بهتر است اول شربت یا شهد حلوا را آمادهکنید. شکر، آب، زعفران و گلاب را در یک قابلمه روی حرارت بگذارید. شربت را خوب هم بزنید تا مخلوط یکدست شود. حالا نوبت مرحله بعدی است. شعریهها را درون یک تابه خرد کنید و روی حرارت ملایم بگذارید. روغن را اضافهکنید و هم زدن را تا زمانی که رشتهها تغییررنگ بدهند، ادامهبدهید. باید رشتهها را مدام هم بزنید تا نسوزد و دو رنگ نشود. شعریههای تفتداده را به شهد اضافهکنید تا آب آن تبخیر و حلوا جمع شود. به همین سادگی یک حلوای خوشمزه داریم.
نکتهها:
میزان روغن، تقریبی است و در هنگام پخت شاید به 5قاشق غذاخوری هم برسد.
رشتههای شعریه را روی حرارت کم تفتدهید و آن را تاجایی ادامهدهید که بوی خامی رشتهها گرفتهشود.
در هنگام خرید شعریه به تاریخ تولید آن دقتکنید تا رشتهها، قدیمی نباشند چون رشته مانده، به حلوا بوی کهنگی میدهد.
در ضمن به جای شربت یا شهد میتوانید از شیرعسلی استفاده کنید.
مواد لازم
شعریه: یک بسته
شکر: 5تا6 قاشق غذاخوری
روغن مایع: 2قاشق غذاخوری
آب: یک پیمانه
زعفران دمکرده، هل و گلاب: به مقدار دلخواه
ارسال نظر