طرز تهیه پلویی رنگارنگ برای خاصترین مهمانیها
وقتی قرار است برای یک مهمانی رسمی میزی پر از غذاهای متنوع بچینید، اولین کار، انتخاب غذاهایی است که هم خوشمزه بوده و هم از ظاهر زیبایی برخوردار باشند. پلوی رنگارنگ هر دوی این ویژگیها را دارد.
همشهری آنلاین: وقتی قرار است برای یک مهمانی رسمی میزی پر از غذاهای متنوع بچینید، اولین کار، انتخاب غذاهایی است که هم خوشمزه بوده و هم از ظاهر زیبایی برخوردار باشند. پلوی رنگارنگ هر دوی این ویژگیها را دارد.
این پلوی رنگارنگ یک باغچه بهاری میان میز شماست.
مواد لازم
۴ پیمانه برنج آبکش شده
۵۰۰ گرم فیله مرغ
۴ عدد فلفل دلمهای رنگی (از هر رنگ یک عدد)
یک قس زعفران آبکرده
یک پیمانه خلال بادام
یک پیمانه خلال پسته
۱۵۰ گرم کره
یک پیمانه نخودسبز خام (آبپز کنید)
یک پیمانه ذرت کنسروی
نمک، فلفل و آبلیمو به مقدار لازم
۱. فیلههای مرغ را در کاسهای بریزید و پس از آغشته کردن با نمک، فلفل، آبلیمو و زعفران به مدت یکی، دو ساعت در یخچال بگذارید تا طعمدار شوند.
۲. فلفلهای دلمهای رنگی را به صورت نگینی خرد کرده، کمی با کره تفت دهید. خلالهای پسته و بادام را هم در کره تفت داده و آماده کنار بگذارید.
نکته: اگر دوست دارید فلفلها و خلالهای پسته و بادام نرمتر شوند، میتوانید آنها را حین دم کردن، لابهلای برنج بریزید. برنج را آبکش کنید و بگذارید به روش معمول دم بکشد. در این فاصله مرغها را هم با کمی آب بگذارید تا بپزند.
۳. در مرحله سرو کردن میتوانید مرغها را کنار دیس گذاشته و فلفلهای دلمهای و نخود و ذرت را با خلالهای پسته و بادام مخلوط کرده و لابهلای برنج بکشید یا به دلخواه روی برنج را با این مواد تزئین کنید.
فوتوفن
برای پخت مرغها نیازی به ریختن آب زیاد نیست. بگذارید مرغ با آب کم و روی شعله ملایم اجاق گاز پخته و کمی هم برشته شود.
یهجور دیگه
به جای استفاده از نخودسبز خام میتوانید از نوع کنسروی آن استفاده کنید. به این صورت سرعت کار بالا میرود. در ضمن کنسرو مخلوط سبزیجات شامل هویج، نخودسبز و ذرت هم انتخاب خوب و سریعی است.
ارسال نظر