خداحافظی ایرانیها با یک خوراکی تعیینکننده
در حالی که قیمت مصوب شکر ۱۸ هزار تومان تعیین شد و قیمت عرضه آن در بنکداریها ۱۹ هزار و ۵۰۰ تومان بود اما دلالان به هر نرخی که میخواستند قیمت شکر را تعیین میکردند به طوری که الان شکر با قیمت ۳۵ هزار تومان هم در بنکداریها پیدا نمیشود.
شرق: در حالی که قیمت مصوب شکر ۱۸ هزار تومان تعیین شد و قیمت عرضه آن در بنکداریها ۱۹ هزار و ۵۰۰ تومان بود اما دلالان به هر نرخی که میخواستند قیمت شکر را تعیین میکردند به طوری که الان شکر با قیمت ۳۵ هزار تومان هم در بنکداریها پیدا نمیشود.
نزدیک به دو ماه پیش قیمت جدید شکر از سوی سازمان حمایت اعلام اما این سازمان در جملهبندی اشتباهاتی داشت که منجر به برگشت خوردن اطلاعیه به معاون اول رئیسجمهور شد؛ از آن زمان تا امروز قیمتگذاری جدید شکر به طول انجامید و منجر به ضررهای بیسابقه کارخانهداران در نتیجه توقف تولید و عرضه و فروش شکر شد. سرانجام روز گذشته سرپرست معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی قیمت جدید هر کیلوگرم شکر برای مصرف کننده را ۲۸ هزار تومان اعلام کرد.
از قیمتگذاری برای شکر بحران ایجاد میکنند
علیرضا اشرف، عضو انجمن صنایع قند و شکر ایران در گفتوگو با «شبکه شرق» با اشاره به این موضوع که شکر در کشور موجود است، گفت:« زمانی که کارخانهها قیمت نداشتند، امکان عرضه نیز نداشتند. به قیمتگذاری شکر مانند سایر امور اداری کشور پرداخته شدهاست و یک موضوع را که ۲ روزه میتوان حل کرد با ۲۰ جلسه که ۱۰ روز به آنها تاخیر میخورد، حل میکنند و عاقبت در نتیجه این تاخیرها زیان وحشتناکی برای کارخانهداران رقم میخورد.»
در میان این معطلیها تنها کارخانهداران نبودند که زیانهای قابلتوجهای را متحمل شدند، بلکه به واسطه کمبود عرضه شکر در بازار قیمت آن به طور چشمگیری برای مصرف کننده نهایی بالا رفته بود. به گفته رضا کنگری، رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی، در حالی که قیمت مصوب شکر ۱۸ هزار تومان تعیین شد و قیمت عرضه آن در بنکداریها ۱۹ هزار و ۵۰۰ تومان بود، دلالان به هر نرخی که میخواستند قیمت شکر را تعیین میکردند به طوری که الان شکر با قیمت ۳۵ هزار تومان هم در بنکداریها پیدا نمیشود.
شیرینی و شکلات گران خواهد شد
افزایش قیمت شکر و کمبود آن در ماههایی که به قیمتگذاری میگذشت، مشکلات متعددی را برای مشاغل مرتبط با آنها ایجاد کرد؛ جمشید مغازهای، دبیر اتحادیه شیرینی و شکلات در گفتوگو با «شبکه شرق» گفت:« در این ۲ ماهی که کارخانهداران از عرضه شکر امتناع میکردند ما از ذخایر شکر خود استفاده کردهایم، ذخایری که در حال حاضر رو به اتمام است و با افزایش قیمت شکر که اخیرا اتفاق افتاده است، طبیعی است که قیمت شیرینی و شکلات نیز بالا رود، چراکه یکی از مواد اولیه این صنعت شکر است.»
نظر کاربران
شکر خوردنش خوب نیست روغن خوب نیست نوشابه خوب نیست گوشت خوب نیست مرغ خوب نیست سیب زمینی پیازمیوه خوب نیست خووووب نیست فقط اگه گیر اوردین یه قرص اعصاب بخورید یه ذره آرامش پیدا میکنید
شکر اصلا نباید گرون بشه تاثیر داره روی شیرینی کیک بیسکوییت شکلات کافه همه چی
خجالت آوره
همه چی لحظه ای شده این بعد اون بعد این بسه دیگه
دولت مسئولین چکار می کنند پس
آقا من میگم چندجا رفتم قیمت کردم دیگه زیر ۳۸ پیدا نکردم
کشور رو دلالان اداره می کنند
برای اینکه دولت بادلالان کاری نداره وبرخورد نمیکنه و آزاد هستن هر جنسی را به قیمت دلخواه بفروشن مثل شکر گوشت و ... را به مردم بفروشن چرا دولت با دلال برخورد نمیکنه
ازوقتی تواین۷سال افعانیاپرشدن ازهمه چیزمحروم شدیم کمترین خوراکی شعل معیشت
سال رشد تورم وتوقف تولید
دولت از قیمت گذاری دست بردارد حریف دلالان نمیشود
مطمئنی،،، چرا خداحافظی کنیم، خیلی به در می خورد، بخصوص برای درست کردن بستنی و شربت و کیک
تنها دلخوشی ماها همین خوراکیا بود!
شیرینی و شکلات و بستنی!
سفر که نمیتونیم بریم تفریحی که نمی تونیم داشته باشیم اینا رو هم ازمون بگیرین دلخوشیمون چی باشه
بخدا اینا ما رو دوست دارن شکر ضرر داره ..واسه سلامتی ما نگران هستن والا یک وعده غذا و نخوردن شکر واسه خود ماست
ما خریدیم ۴۸هزار هر دم ازاین باغ بری میرسد
هیچم مشکل نداریم همه چی گرونه این یکیم روش به غیر از هوا هر چی روخواستی گرون کن
با این قیمتگذاری ها آیا قصد مهار تورم را دارند!!؟؟
وقتی برخی ازمدیران ناتوان وغیر متخصص در امور اجرایی باشن متاسفانه نتیجه میشه همین
باعث تمام گرونی ها خود دولت است
یه کارخانه کنتورتنفسی دولت بایددرست کنه ازهواچقدرنفس میکشیم هزینه شومثل آب وبرق وگازازمردم بگیره!