این عکسها از زلزله ترکیه، واقعی نبود!
بنابه هشدار کارشناسان امنیت سایبری، کلاهبرداران با استفاده از زلزلههای ترکیه و سوریه، سعی در فریب مردم برای ارسال کمک مالی به اهداف جعلی دارند.
خبرآنلاین-نادیا زکالوند: بنابه هشدار کارشناسان امنیت سایبری، کلاهبرداران با استفاده از زلزلههای ترکیه و سوریه، سعی در فریب مردم برای ارسال کمک مالی به اهداف جعلی دارند.
از جمله این کلاهبرداریها در فضای توئیتر بود. یکی از حسابهای توییتری تصویری از یک آتشنشان گذاشته که کودکی کوچک را در میان ساختمانهای فروریخته در آغوش گرفته است. این تصویر حدود ۱۲ ساعت در این حساب توییتری بود و ۸ دفعه درخواست کمک کرده بود.
اما کارشناسان امنیت سایبری دریافتند، این تصویر واقعی نیست و تقلبی است. بنابر گزارش یک نشریه یونانی، این تصویر و تصاویر دیگر از این قبیل، با استفاده از نرمافزار هوش مصنوعی به نام Midjourney ایجاد شدهاند و برخی از افراد معمولا از این تصاویر در حسابهای خود استفاده میکنند.
کارشناسان فنی برای اینکه اثبات کنند این تصویر جعلی است از یکی از نرمافزارهای تولید عکس با استفاده از هوش مصنوعی خواستند تا تصویری از یک آتشنشان که کودکی خردسال را پس از زلزله نجات میدهد، درحالیکه کلاه ایمنی با پرچم یونان به سر دارد، بسازد و نرمافزار هم این عکسهای سفارشی را ساخت:
ارسال نظر