مردم از کشور فرار میکنند نه مهاجرت!
فراربه خاطر اینکه فرد نمیداند چه آیندهای پیش رو دارد و فقط میخواهد که برود پس افراد در حال فرار هستند نه مهاجرت.
دیدهبان ایران: احمد بخارایی استاد دانشگاه و مدیر گروه جامعهشناسی سیاسی در انجمن جامعهشناسی ایران با انتقاد از تبعیض موجود در جامعه گفت: تبعیض از مرکز شروع شده و تا مرز ادامه دارد، برخی تبعیضها ریشه تاریخی دارد در دوران ما به توان ۲ رسیده بنابراین این تبعیضها در برخی از استانها به لحاظ ساختاری و نهادینه شدن قابل هضم و درک است به همین دلیل در مقابل اعتراض عدهای زیاد (به دلیل نگاه دوقطبی داشتن و تبعیض)، برچسب جاهل و یا اغتشاشگر زده میشود.
وی ادامه داد: در کشور ما ساختارها دچار مساله و مشکل هستند این نقض و ضعف منجر به فرار افراد از کشور شده است.
در کشور ما ساختارها دچار مساله و مشکل هستند این نقض و ضعف منجر به فرار افراد از کشور شده، فراربه خاطر اینکه فرد نمیداند چه آیندهای پیش رو دارد و فقط میخواهد که برود پس افراد در حال فرار هستند نه مهاجرت. دلیل فرار هم روشن است افراد با این تصور که بالاتر از سیاهی رنگی نیست و با مرگ تدریجی دست و پنجه نرم میکنند همچنین با ذهنیت منفی و بلاتکلیفی (مرگ یک بار، شیون یک بار) تصمیم به رفتن میگیرد به عبارت دیگر فرد براساس ذهن ناخودآگاه خودش به آب و آتش میزند تا فقط دفع و رانده شود نه اینکه مکان دیگر برای وی جذابیتی داشته است.
هرشغلی، قومی، جنسی در گذشته در معرض آسیب بوده، طی این چنددهه بیشتر شده به عبارت دیگر شرایط لازم مثل مسایل تاریخی و فرهنگی وجود داشته، ابزارهای کافی هم اضافه شده تا مورد خاص آسیبپذیرتر شوند. از همه مهمتر افراد باسواد و متخصص در حاشیه قرار میگیرند زیرا تظاهر و تجاهل جای آنها را گرفته، متخصصان و کارشناسان دچار یاس و ناامیدی و در نهایت احساس عدم امنیت مجبور به فرار میشوند به عنوان نمونه، محافظهکاری هیات امنا و اساتید دانشگاهها در موارد بسیاری ناشی از احساس عدم امنیت شغلی آنها است و این معضل سکوت جای تجزیه و تحلیل دارد.
ارسال نظر