۱۰۷۰۳۵۳
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

ابتلای ارسلان فصیحی به کرونا

ارسلان فصیحی از ابتلای خود به کووید ۱۹ خبر داد و این بیماری را بسیار موذی و پیش‌بینی‌ناپذیر خواند.

ایسنا: ارسلان فصیحی از ابتلای خود به کووید ۱۹ خبر داد و این بیماری را بسیار موذی و پیش‌بینی‌ناپذیر خواند.

این مترجم و ویراستار با اعلام این خبر در صفحه شخصی خود نوشت: بیماری عجیب و غریبی است کووید ۱۹.

این عکس را چند روز پیش از آن‌که گرفتار کووید ۱۹ (یا همان کرونای خودمان) بشوم، خبرنگاری که به دفتر کارم آمده بود ازم گرفت. هنوز دل نکرده‌ام عکس بعد از کرونا بگیرم: حدود ده کیلو لاغر شده‌ام، بیماری بدجور ضعیفم کرده، هنوز صدایم گرفته و خفه است.

ابتلای ارسلان فصیحی به کرونا

اواسط آبان بود که گرفتار کروناویروس شدم: خودم هم نفهمیدم که کجا و کی ویروس یخه‌ام را گرفت. ولی یخه گرفتن همان و زمین زدن همان. بسیار موذی است و پیش‌بینی‌ناپذیر.

زنده ماندن آدم مانده به بخت و اقبالش.

خلاصه که انگار بخت و اقبال با من یار بود و دور و بری‌هایم هم یاران وفادار بودند و دست به دست هم دادند و دست مرا که دیگر به عالم هپروت رفته بودم گرفتند و برگرداندند به عالم خودمان.

تجربه عجیب و ناخوشایندی بود.

قصد دارم بعدها تجربه‌هایم را از این بیماری به اشتراک بگذارم.

علی‌الحساب ضروری‌ترین کار گذراندن دوره نقاهت و بازیابی قوای از دست‌رفته است.

باقی بقایتان

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج