۱۰۱۷۸۷۸
۳ نظر
۵۰۰۹
۳ نظر
۵۰۰۹
پ

بازداشت انتشاردهنده کلیپ جعلی سقوط بالگرد

‌فرمانده انتظامی ‌مرودشت‌ از شناسایی و دستگیری عامل انتشار‌دهنده کلیپ جعلی و غیر واقعی سقوط بالگرد در اتوبان شیراز ـ اصفهان خبر داد.

خبرگزاری تسنیم: ‌فرمانده انتظامی ‌مرودشت‌ از شناسایی و دستگیری عامل انتشار‌دهنده کلیپ جعلی و غیر واقعی سقوط بالگرد در اتوبان شیراز ـ اصفهان خبر داد.

سرهنگ ‌اسماعیل زراعتیان‌ ‌در تشریح این خبر‌ اظهار داشت: در پی انتشار کلیپ جعلی و غیر واقعی سقوط بالگرد در اتوبان شیراز ـ اصفهان در حوزه استحفاظی شهرستان مرودشت در فضای مجازی در هفته‌های گذشته و بازتاب آن در سایت‌های خبری و شبکه‌های اجتماعی، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس فتا قرار گرفت.

وی ادامه داد: با توجه به حساسیت موضوع، کارشناسان پلیس فتا با اقدامات فنی و تخصصی موفق شدند عامل انتشار را شناسایی و دستگیر کنند.

این مقام انتظامی افزود: در بررسی‌های اولیه مشخص شد کلیپ منتشر شده مربوط به آتش سوزی کاه و کلش در زمین‌های کشاورزی اطراف اتوبان بوده که توسط کشاورزان برای آماده سازی زمین برای کشت جدید صورت گرفته است.

رئیس پلیس مرودشت با بیان اینکه متهم که راننده خودرو سنگین است، انگیزه خود را از این اقدام، سرگرمی و ناآگاهی عنوان کرد، گفت: متهم برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شد.

سرهنگ ‌زراعتیان به شهروندان هشدار داد: از انتشار هرگونه فیلم، عکس و مطالبی که صحت و سقم آن مشخص نیست و باعث تشویش اذهان عمومی می‌شود، جدا پرهیز کنند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    واقعا عزت برای کشور یعنی این بدون جنگ بدون تورم بدون های و هوی فقط پیشرفت درود بر رهبرشون

  • علی

    حالا خب به فرض خبرش درست بوده باشه خب چه اتفاق خاصی اوفتاده و یا با این خبر مشکلی تو کشور ایجاد شده،والله مردم تو اینهمه تحریم و گرانی و کرونا کسی توجه نمیکنه که بالگردی یا هواپیمایی اوفتاده یا نیوفتاده،همه مشکلات جامعه حل شده و یدونه این بدبخت و بیچاره مونده بودش که خبر کذب منتشر کرده و شما دستگیرش کردید و اختلاسگرها و دزدان بیت المال راست راست میگردند و با اموالشون از کشور خارج میشن

    پاسخ ها

    • بدون نام

      خدا وکیلی دمتگرم کاش اینا اینقدری که بفکر تشویش اذهان عمومی اند بفکر معشیت ومشکلات اقتصادی ما بودن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج